Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A kamasz fiam szeret hallgatni...

A kamasz fiam szeret hallgatni kpop-ot, és hasonlítani akar a kpop idol-okra. Ebből lehet valami probléma? Engedjem neki?

Figyelt kérdés

2021. nov. 1. 11:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
11%

Milyen undorító, hányingerkeltő, aljadék kommentelők vannak itt!

Rosszindulatú, velejéig romlott emberállatok vagytok! :)

De gondolom, ezt már mondták nektek elégszer...

Kiábrándító az a stílus, amit megengedtek magatoknak a kérdezővel szemben!

2021. nov. 5. 19:18
 22/33 anonim ***** válasza:
93%

#21 te miről beszélsz már ne is haragudj? Az egyetlen kiakasztó az itt te vagy. Senki nem használt hozzád hasonló lealacsonyító szavakat, akkor most mi van?

"undorító, hányingerkeltő, aljadék"

"Rosszindulatú, velejéig romlott emberállatok vagytok!"

Ezek arról árulkodnak, hogy te jóindulatú, és kultúrált kommentet írtál? Ne röhögtess már.

2021. nov. 5. 20:30
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom nagyon fájtak ezek a szavak, bár akinek nem inge...

Ám ezek tények voltak.

Se többet, se kevesebbet nem állítottam, s mint ilyeneknek nem kívánok megfelelni!

Lehúzhatjátok magatokat a wc-n.

A szavam eljutott hozzátok, a továbbiakban nem kívánom mérgezni veletek a társaságom, szóval lehet majd nyugodtan ugatni.

2021. nov. 6. 01:53
 24/33 anonim ***** válasza:
84%

Na nem mintha te egyáltalán válaszoltál volna bárhogyan is a kérdezőnek #21-es..

Ha nem tudsz hozzátenni a kérdéshez, és csak minket ócsárolsz, akkor huzat:)

2021. nov. 6. 11:07
 25/33 anonim ***** válasza:
70%
Ömmmm... Ami ma k-pop, az régen rock, metal, disco, house, techno stb voltak... :D
2021. nov. 7. 21:12
 26/33 anonim válasza:
0%

sokan írják hogy jaj milyen probléma lehet ebből...

a válasz;

nézd csak meg milyen toxikusak itt a kpop fanok! konkrétan olyan mint egy drog nagyon függők lesznek és sokaknak erről szól a világ és az életüket fecsérlik olyanokba mert a kpop azt hiteti el hogy ezekkel az idolokkal te randizhatnál! mert a párkapcsolat tiltva van náluk illetve nagyon titkolják mert erre épít ez a marketing! hogy konkrétan egy álomszerű srácot/lányt csinálnak akiknek csak a legjobb oldalaikat lehet látni és akik nem randizhatnak illetve a munka az életük!!!

2021. nov. 22. 23:31
 27/33 anonim válasza:
38%
25 nagyon nem ":DD ugyanis ott mindenképpen a zene volt de itt a személy a lényeg az ember-személy kultusz/illúzió!
2021. nov. 22. 23:32
 28/33 anonim ***** válasza:
49%
Amíg nem akar plasztikai műtétet, hogy úgy nézzen ki, mint egy koreai popsztár, semmi baj nincs vele.
2021. nov. 23. 00:55
 29/33 anonim ***** válasza:
67%
#28 A jó öreg Oli:D
2021. nov. 23. 11:51
 30/33 anonim válasza:
65%
Szia nem lehet probléma. Én nővérem által ismertem meg a kpopot 11-12 évesen. Amikor középiskolás volt mondtam neki megszeretném nézni milyen zenéket hallgat. A háttere lány banda volt és mondtam kik ezek a szép lányok? Erre mondta az egy banda. Akkor merült fel bennem hogy érdekelnek. Az bosszantott amikor anyám mondta a nővérem után megyek mert én is kpopot szeretek. Én csak megráztam a fejemet. A filmekben voltak ázsiai szereplők és amikor megláttam egyet akkor elkezdett nekem érdekelni meg a kultúra is. Egy BTS bandát úgy ismertem meg amikor mutatni kezdett Bangtan bomb vidit és 3 srác volt akik hűlyéskedve elkezdtek táncolni. Ekkor mondtam ki ez a szép vörös fiú? Azt mondta hogy ő V. Egyszerű és szép névnek tartottam. Igen fura mert egy egyszerű név de én szépnek találom és különlegesnek. Jó volt látni őket amikor boldogok és nevetnek. Érdekelt a banda és a fiúk az európaiaknál máshogy viselkednek. Én ezt vettem bennük észre legelsőnek. Nekem nem voltak álmaim egyáltalán de amikor kérdezték tőlük mi az álmuk ők elmondták és ekkor kezdtem gondolkodni vajon nekem mi lehet az álmom és mit szeretnék elérni. Tetszett a kisugárzásuk a zene stílusok és a dalszövegek a szerelemről, barátságról, álmokról, boldogságról,küzdelemről, együttérzésről szólnak. Az amerikai zenék nem jönnek be mert a seggrázás, káromkodás megy. Abba nem találtam semmi értelmet és örömöt. A vidin láttam benne ahogy egyes sztárokat a színpadon leminősítik. Eléggé szomorú ez. A kpop-ban ott a tisztelet van meg és amikor felmennek a színpadra az első örömük hogy a rajongók ott vannak és értük sok órákat, napokat utaztak. A rajongókat boldoggá akarják tenni és mindent megtesznek értük. A családom kineveti a nővérem kivételével hogy ilyen zenét hallgatok és sokszor anyám előlem megakarta ezt tiltani. Nemtudtam a mai napig elhagyni őket mert a szívemhez nőttek. Mondják majd kinövöd. Ez nem így van. 20 vagyok és még mindig szeretem a kpopot. Ez örökké fog tartani. Az osztályban is kinevettek de nem törődtem ezzel. Jól jött volna egy osztálytárs aki nagyon szereti a kpopot mint én de senki nem volt. Kpopos ismerőseim vannak de az nem számít hogy messze is vannak tőlem de örülök hogy rájuk találtam. A kpop az jó hatással van rám mert tele van csupa szívvel, kreativitással, vicces dolgokkal és sok minden más. Anyám mondta a kpop miatt vagyok más. Egyrészt igen de a viselkedés semmi köze nincs hozzá. Én önmagam vagyok és megtaláltam önmagamat. Nekem a kpop segített sok mindenben a mai napig is és a barátaim. Egyszerűen a boldogságom érdekel. Én örülnék ha egy szülő elfogadna engem ahogy vagyok a kpop zenével együtt és érdemes a gyerekedet elfogadnod. Ha úgy akar kinézni mint az idolok akkor sok sikert hozzá de ezzel magának akar megfelelni ahogy neki tetszik<3
2022. febr. 2. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!