Mennyire támogatnátok, hogy a 15 éves lányotok éjszakába nyúlóan bulizzon?
19.
Ööööö, azt felénk nem naivnak hívják... Már ha az "érdeklődés" felnőtt komolyságú.
Ha meg csak szimpátia szint, akkor elmaradott voltál a fejlődésben, mert azt a többség oviban éli meg először.
Én 20 éves vagyok, 6 éve voltam nyolcadikos, már nálunk is a szex volt az állandó téma az osztályban, sőt tovább megyek, osztálykirándulás már 6.ban!!! is történt ez meg az...
És nem a cigányok voltak, hanem a jól öltözött, fehér középosztálybeli gyerekek.
Ha hallanád, hogy például a tesi öltözőben mi zajlik... :)
16!
18 éves a gyerekem, úgyhogy testközelből ismertem 13 éveseket. Nem mind ribizli. Ne magadból indulj ki.
Nem magamból indultam ki, hanem a 13 évesekből :) Ha én lennék a ribizli, akkor nem esett volna le az állam attól amit hallok.
26!
És? N
Egy emberbol kell következtetni mindenkire? Oké. En 18 eveesen szexeltem először. Akkor miért nem engem veszel alapul, miért a 14 éves kismamát?
28as, hol olvastad hogy egy emberből indultam ki? Írtam hogy mi is szexeltünk ennyi idősen, üvegezős ottalvós bulikon. Akkori osztályom 70%-a nem volt már szűz mire ballagott 8. osztályból, olyan meg azt hiszem egy lány volt aki nem pippantott le még senkit.
Ezelőtt 10 évvel volt ez, és már akkor is a korosztály nagy részének volt bőven szexuális tapasztalata, még akkor is ha nem konkrét szex csak durvább petting meg ilyenek.
"Randelovic Milena
Szia mama
ma 17:26
Tiltás
Az üzenet előzménye:A kérdésre írt válaszod: Mennyire támogatnátok, hogy a 15 éves lányotok éjszakába nyúlóan bulizzon?
"16! 18 éves a gyerekem, úgyhogy testközelből ismertem 13 éveseket. Nem mind ribizli. Ne magadból indulj ki."
Az üzenet szövege:Ne aggódj, a lányodnak is van már tapasztalata bőven ;) Nem mindent hallasz meg látsz :)"
Milena, draga. A gyerekem 18 éves. Igen, van tapasztalata, bár a te szavaiddal elve nem bőven. De, mindent tudok, mert mindent elmond. Tudod, a jó szülő-gyerek kapcsolat ilyen. Ja, nem tudod, mert neked iylen nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!