Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen vicces, jó, "ötletes"...

Milyen vicces, jó, "ötletes" beszólásokat lehet elsütni órákon?

Figyelt kérdés

9.-es vagyok és itt az új iskolában hagyják a tanárok,hogy beszólogassanak a gyerekek órán,ha az nem trágár és nem sértő és persze ízléses.

Viszont nekem van egy olyan problémám,hogy nem tudok sértő és vicces beszólás között rögtön különbséget tenni.(Persze nem úgy értem,hogy nem tudom eldönteni,hogy a k. @nyád vicces e vagy sértő..)

De nálunk a régi iskolában szokás volt egymás sértegetése, és bennem megmaradtak ezek,viszont most nem akarok egyből egy sértő beszólással kezdeni (inkább el akarom felejteni ezt a sértegetéses dolgot)

Egyrészt mert bunkóság másrészt nem ismerem a többieket,hogy mennyire sértődékenyek.(A régi suliban mindenki értette ezeket a dolgokat -egy idő után)

(Hogy értsétek milyen sértegetések voltak: pl. bejött az egyik osztálytárs és észrevette a másikat,hogy el van törve a keze.

És akkor mondja: Na látom már van is egy sérült az osztályban.

És akkor az meg visszaszól: ha nem kussolsz lesz még egy...

De ez csak egy volt a sok közül most ez jutott eszembe)

Szóval írnátok pár jó fajta beszólást, csak kérlek ne "mint"-es beszólásokat (Lefejellek mint...stb..)

Hátha tudok majd valamit valamikor hasznosítani.

Köszönöm.

2010. szept. 2. 19:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%

- Nekem csobogsz kis patak?

-Nekem pezsegsz kicsi Plussz?

-Klassz a frizurád. Még mindig a gyomirtót használod hajspraynek?

-Minek Neked ész? Van számítógéped!

-Amúgy: A tanárok olyanok, mint a kábszerkereskedõk. Mindig az anyagon jár az eszük. xD

13L

2010. szept. 2. 20:29
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Hát ez elég szánalmas, hogy betanult szövegekkel akarsz jó fejnek tűnni. Alkalom szüli a poént, ha nincs humorérzéked, akkor inkább ne szólogass be órán!
2010. szept. 2. 22:12
 3/16 anonim ***** válasza:
69%
tényleg gáz vagy
2010. szept. 3. 13:08
 4/16 A kérdező kommentje:

Hát szerintem az a szánalmas, aki nem tud értelmezni egy ilyen szöveget, mert nem az volt a konkrét kérdésem,hogy "Légyszi mondjatok már egy pár jó beszólást mert én olyan pancser vagyok,hogy nem tudok egyet sem"

Hanem,hogy nem tudom eldönteni,hogy melyik a sértő és melyik nem,tehát vannak poénjaim,de nem biztos,hogy mindenki annyira viccesnek fogja őket tartani, mint ahogy én gondolnám,ezért lett volna szükségem pár nem sértő beszólásra.

2010. szept. 3. 13:56
 5/16 A kérdező kommentje:
gáz az meg az amikor mindenki poénkodik,te meg mint egy értetlen idióta csak ülsz és nevetsz -vagy még azt sem...(ezzel most nem magamra gondoltam)
2010. szept. 3. 13:58
 6/16 anonim ***** válasza:
70%

első ezek szánalmasak...

de akkor sem lehet azt hogy leírjuk te meg elsütöd. rengeteg ilyen van, amit ott helybe kell kitalálni. és azok viccesebbek is. általában.:D de írd le az ötleteidet és eldöntjük hogy sértőek-e vagy sem..

2010. szept. 3. 14:51
 7/16 anonim ***** válasza:
30%

Te a wc-n ültél amikor az észt osztották?

Kevés vagy te,mint:

-téliszalámiban a hóesés,

-medve sajtban a brummogás.

2010. szept. 3. 14:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
utolsó:közhely
2010. szept. 3. 15:01
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a példa amit írtál rögtön év elején nem tanácsos ha már jobban ismeritek egymást akkor.

Azt mondod hogy nem azt akarod hogy szöveget adjunk neked hanem hogy eldöntsük hogy sértő e a megjegyzés, de a világért se írnál...

2010. szept. 3. 15:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A beszólásnak, megjegyzésnek, stb.-nek általában mindig az adott témához és az adott helyzethez kell illeszkednie, tehát a betanulás tényleg nem jó megoldás, rögtönözni kell, én is úgy szoktam - keveset, de akkor nagyon erőset ;)
2010. szept. 3. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!