Mikor fogok mutálni?
Figyelt kérdés
12 és fél éves vagyok, és még nem mutáltam. nem aggódom csak kérdezem hoyg várhatóan mikor fogok?2010. szept. 2. 18:30
1/6 anonim válasza:
Honnan tudjuk mi azt?
Ha eddig nem akkor a közeljövőben biztos:D
2/6 anonim válasza:
én hetedikes koromban mutáltam. akkortól nem kellett énekelnem sem. :)
3/6 anonim válasza:
Húhú! Meghallgatnám én azt a hangot! Most komolyan olyan izgis egy mutáló fiú hangja! :D De nyugi kérdező az én osztálytársaim nálad idősebbek és még ők se nagyon mutálnak max 1-2 embernek lett egy picit más a hangja de csak annyira hogy szinte alig lehet észrevenni, inkább akkor hallatszik, mikor sokáig beszél az illető. Ja, és még én se mutálok és nem is fogok mivel LÁNY vagyok! XD
4/6 anonim válasza:
Hát nem tudni pontosan, csak annyit, hogy a tinédzserkorodban, 11 éves kortól mutálhatsz. Ismerek olyan embert, aki 11 évesen mutált, viszont -azt hiszem- Chopin 17 évesen... Szóval mindenkinél változó. ;)
5/6 anonim válasza:
körülbelül 13-14 évesen. nálunk a fiúknak 7. osztály utáni nyáron ( azaz 8.osztályra) lett más a hangjuk.
15/L
6/6 anonim válasza:
Nekem most kezdett el mutálódni:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!