Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 15 éves lányod...

Elengednéd a 15 éves lányod egy "drogos" énekes koncertjére?

Figyelt kérdés
Ezen megy a vita a férjemmel. Hogy biztos drogozni inni fog. Az a rapper vagy kicsoda egyébként nem drogos csak a férjem bekattant és ezt mondja. Na meg persze a 250 km távolság innen. (Igen olyan messze lesz innen a koncert) a nála 1 évvel idősebb legjobb barátnőjével menne vonattal, este 8kor kezdődik a koncert)

2021. okt. 11. 11:19
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
0%
anyuka! netezés helyett inkább neveld a köldöet!
2021. okt. 11. 15:18
 52/56 anonim ***** válasza:
17%

engedd el. ez vnattalsem nagy távolság

amúgy 40# nem Pestre írtam a közeli települére megy busz 9-ig.

2021. okt. 11. 19:20
 53/56 anonim ***** válasza:
94%

Nem merném elengedni őket, nem bennük nem bíznék hanem az emberekben, oké hogy nincs egyedül de még mindig két 15-16 éves lányról beszélünk. Nem is maga a koncert miatt félek, előttem már mondták ha drogozni akarna megoldaná máshol is.

Szerintem is az lenne a legjobb forgatókönyv ha el tudnátok vinni őket aztán kerestek valami programot amíg tart a koncert majd haza (vagy akár mivel késő van és ha másnap nincs dolgotok esetleg egy szálloda, másnap reggeli, kis városnézés?)

2021. okt. 12. 07:56
 54/56 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"amúgy 40# nem Pestre írtam a közeli települére megy busz 9-ig"

Én ezt tudom, csak az a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen, mert a kérdező nem a közeli településen akar koncertre menni.

2021. okt. 13. 08:21
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Azt biztos nem engedném, hogy éjszaka vonatozgassanak. A koncertre engedném őket, de valahogy meg kéne oldani, hogy valaki elvigye és elhozza őket.
2021. okt. 13. 10:59
 56/56 anonim ***** válasza:
46%
Axl Rose is drogozott. Na bumm
2021. okt. 30. 23:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!