Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 15 éves lányod...

Elengednéd a 15 éves lányod egy "drogos" énekes koncertjére?

Figyelt kérdés
Ezen megy a vita a férjemmel. Hogy biztos drogozni inni fog. Az a rapper vagy kicsoda egyébként nem drogos csak a férjem bekattant és ezt mondja. Na meg persze a 250 km távolság innen. (Igen olyan messze lesz innen a koncert) a nála 1 évvel idősebb legjobb barátnőjével menne vonattal, este 8kor kezdődik a koncert)

2021. okt. 11. 11:19
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%
Jó lehet a kapcsolat a gyerekkel, ha ilyen helyzetben az a legnagyobb félelmetek, hogy drogozni fog... Én inkább másoktól félteném. Vigyétek őket kocsival oda-vissza és akkor nem lesz probléma.
2021. okt. 11. 12:27
 32/56 anonim ***** válasza:
38%

15 evesen nem fogjak beengedni normalis helyre. Nem normalis helyen meg semmi keresnivaloja....

Szedtek mar ki a sorbol elottem sracokat mert nem voltak meg 16 evesek.

2021. okt. 11. 12:33
 33/56 anonim ***** válasza:
30%

Egyebkent az feltunt valakinek, hogy 'anyuka' az amugy a 15 eves...? :)

Eloszor 'rapper vagy kicsoda', de persze amugy nem drogos, aztan meg a nevet se tudja. Felsz hogy radismernek, vagy mi van?

2021. okt. 11. 12:36
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
#32 koncerten? Ez inkább szórakozóhelyekre igaz. Koncerten még soha nem láttam ilyet, meg mi is rendszeresen jártunk koncertekre 14 éves korunktól a barátnőimmel. Soha nem szóltak, vagy kértek személyit vagy ilyesmit... Szerintem kevered valamivel. :D
2021. okt. 11. 12:36
 35/56 anonim válasza:
15%

33. Jó szánalmas vagy xD

Ha a lány lenne, nyilván tudná a nevét.

2021. okt. 11. 12:40
 36/56 anonim ***** válasza:
99%
Elengednem azzal a feltétellel ha hoznám, vinnem őket. Addig én a férjemmel elmennek valahova. De egyedül nem, semmiképp sem. Túl messze van
2021. okt. 11. 12:50
 37/56 anonim ***** válasza:
64%
250 km nem.
2021. okt. 11. 12:52
 38/56 anonim ***** válasza:
92%

A baj inkább a távolsággal van, meg hogy mivel mennek/jönnek.

Ha van busz/vonat amivel délután elmenjenek, s éjjel hazainduljanak, akkor nincs baj. Ellenkező esetben vinném őket, vagy legalább értük mennék, hogy ne maradjanak ott reggelig.

2021. okt. 11. 12:53
 39/56 anonim ***** válasza:
90%

Én nem a drogoktól félteném, hanem hogy mi egyéb történhet vele.

Sok kérdést felvetnék. Milyen koncert, ülő, álló, tömeg van, vagy kisebb létszám, ki az előadó, ki a közönség, mennyire megbízható a lány stb.

A 250 km zavaró, ezért hoznám, vinném őket. A koncert nem lesz hosszabb mint 1-3 óra, kivéve ha több előadó van, azalatt ti megvacsoráztok, és viszitek is őket haza. A koncertteremben pedig remélhetőleg vigyáznak egymásra és a biztonsági őrök se dísznek vannak ott. Ha be is drogozzák az italukat, akkor is veletek mennek haza elvileg, csak az ajtó közelében várjatok rájuk, ne az autóban ülve.

Hacsak nem csempésznek be piát, valószínűleg nem szolgálják ki őket alkohollal, szóval én inkább attól félteném őket, hogy megkérnek idősebbeket hogy vegyenek nekik alkoholt és azok meg belecsempésznek valamit az italukba.

Nem a piától vagy a drogoktól félteném őket hanem a kontroll elvesztésétől és a következményektől. Engem fogdostak meg akaratom ellenére (elég durván a ruhámba nyúlva) 15 évesen örülök hogy magamnál voltam...

2021. okt. 11. 12:56
 40/56 Andizsuzsi ***** válasza:
87%

"Nem tudom te hol élsz de itt még 9 után is van busz. pedig faluban élek Borsodban"

A 250 km-re lévő városból is?

2021. okt. 11. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!