Elengednéd a 15 éves lányod egy "drogos" énekes koncertjére?
Hogy neveltétek??
15 évesen kerültem koliba. Kb mindegyik haverom cigizett és volt pár drogos ismerősöm is. Kínálgattak mindennel, de nekem nem kellett. A fűvel szüleimnek nincs baja azt engednék is, sőt... De engem olyan szinten nem vonz ez a világ. Alkoholt fogyasztottam persze, de az se volt titok. De azt is csak ritkán és akkor is csak jót.
Nagyon nem mindegy a neveltetés, ha a lányotokban nem bíztok, akkor lényegében magatokban nem biztok.
Tehat fogalmatok sincs milyen eloado de biztos 'drogos', hiszen ezek mind olyanok, nem? A 300 fos zsakfalut neha el kene hagyni, nemcsak a gyerekeknek, hanem a szuloknek is...
Amugy nem az akarmilyen eloado, hanem a tavolsag es az ejszakai vonatozas miatt tuti h. nem engednem el kettesben oket, inkabb elvinnem mindkettojuket autoval, megvarnam a koncert veget mittomen egy etteremben, moziban es hazavinnem. Ja, az utikoltseg felet (!) meg bevasalnam rajtuk.
Nem, kedves utolsó, én nem mondtam ilyet.
Utolsó előtti nem értem miről beszélsz. Milyen Pomáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!