Milyen volt az első nap a suliban?
röviden és tömören válaszolva a kérdésedre:
-nagyon jó volt,
-13 éves vagyok,
-lány vagyok,
-7. osztályos ( mától ).
Nagyon, de nagyon sz.r volt és unalmas :( A legjobb barátnőim teljesen megváltoztak [legalábbis az egyik] és áhh...nemtudom. régen jobban bírtam. De a többi lány az osztályban...jesszus x( Első órán bejött az egyik tanár cirkuszolni, hogy nekünk másik teremben kéne lennünk, mert ezt úgyis tönkretesszük, aztán meg kivitte a táblákat [amikre az ilyen cuccokat szokták "ragasztani"] úgy kiröhögtük :D Az ofővel majdnem összevesztek :P
13/L 7.B :D
borzalmas, alig éltem túl, női probléma...=/ kicsit uncsi volt,meg mindenki rosszkedvű volt az időjárás miatt.
17/L 11.
Nem volt jó...most meg folyton bennem van az az érzés, hogy mostantól napról-napra egyre rosszabb :( 11.-es vagyok.
16/F
Ajjaj... nagyon sajnállak titeket!
És a barátnőd milyen lett? :S
Hát... kcsit uncsi, majdnem elaludtam fizika órán...:) Mondjuk van egy új osztálytárs (fiú;D) és hát... jól elbeszélgettünk, a barátnőim is mind megmardtak a réginek, és az egyik barátnőm mellé ültettek :D szóval viszonylag jóó :)
13/L 8.-osztály
3. vagyok. Hát a barátnőim piálósak, cigizősek lettek. Bent vannak a "városban" kb hajnali 1ig :D
Engem meg ezek a dolgok annyira hidegen hagynak. Meg áhh.... az új barátaik olyanok hogy jesszus...:S
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!