Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen volt az első nap a...

Milyen volt az első nap a suliban?

Figyelt kérdés
kor,nem,osztály
2010. szept. 1. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%

röviden és tömören válaszolva a kérdésedre:

-nagyon jó volt,

-13 éves vagyok,

-lány vagyok,

-7. osztályos ( mától ).

2010. szept. 1. 21:24
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Nem rossz,szimpatikus csupa lányos osztály(magam is az vagyok,ugye a logika..),bemutatkoztunk..stb.:D
2010. szept. 1. 21:26
 3/14 anonim ***** válasza:

Nagyon, de nagyon sz.r volt és unalmas :( A legjobb barátnőim teljesen megváltoztak [legalábbis az egyik] és áhh...nemtudom. régen jobban bírtam. De a többi lány az osztályban...jesszus x( Első órán bejött az egyik tanár cirkuszolni, hogy nekünk másik teremben kéne lennünk, mert ezt úgyis tönkretesszük, aztán meg kivitte a táblákat [amikre az ilyen cuccokat szokták "ragasztani"] úgy kiröhögtük :D Az ofővel majdnem összevesztek :P

13/L 7.B :D

2010. szept. 1. 21:29
 4/14 anonim ***** válasza:
58%

borzalmas, alig éltem túl, női probléma...=/ kicsit uncsi volt,meg mindenki rosszkedvű volt az időjárás miatt.

17/L 11.

2010. szept. 1. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
58%

egészjó.:D

13/L

8.z

2010. szept. 1. 21:40
 6/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem volt jó...most meg folyton bennem van az az érzés, hogy mostantól napról-napra egyre rosszabb :( 11.-es vagyok.

16/F

2010. szept. 1. 21:46
 7/14 A kérdező kommentje:

Ajjaj... nagyon sajnállak titeket!

És a barátnőd milyen lett? :S

2010. szept. 2. 15:37
 8/14 anonim ***** válasza:
én most vagyok 9.-es gimiben :D elsőre minden tanár szimpatikus, a törit kivéve , unalmos volt egy kicsit, mindenki csak beszélt.. mi meg csak hallgattuk .. az osztályom elég siralmas :S:D
2010. szept. 2. 17:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát... kcsit uncsi, majdnem elaludtam fizika órán...:) Mondjuk van egy új osztálytárs (fiú;D) és hát... jól elbeszélgettünk, a barátnőim is mind megmardtak a réginek, és az egyik barátnőm mellé ültettek :D szóval viszonylag jóó :)

13/L 8.-osztály

2010. szept. 2. 18:02
 10/14 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Hát a barátnőim piálósak, cigizősek lettek. Bent vannak a "városban" kb hajnali 1ig :D

Engem meg ezek a dolgok annyira hidegen hagynak. Meg áhh.... az új barátaik olyanok hogy jesszus...:S

13/L

2010. szept. 2. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!