Suli. :S csak én vagyok így ezzel? (lent)
Már tisztára be vagyok depizve h holnap is menni kell suliba.. pedig még csak 1 nap telt le.. ami nem is lett volna olyan szar csak az egész osztály tiszta búval b*szott, és elk*rják az én kedvemet is. :SS
Alig várom h szünet legyen és mehessek át a másik osztályba( az sem érdekel h igazgatóit kapok, mert nem lenne szabad átmenni más folyosóra mert nagyon nagy létszámú a suli, 1370fő.. ja, és a suli minden szeglete be van kamerázva) de én nem bírok az osztályomba maradni.. annyira szar látni h mindenki csak ül mint a kuka és néz ki a fejéből.. =/
hála istennek ez az utolsó évem itt :DDDDD
14/L
Nekem csak 13.-án kezdődik, de alig vároom:o
13/L
jó neked :DD
én is vártam, de nagyon megváltozott az osztály.. :S
ha nagy nehezen meg is szólalnak akkor is csak a kidumálás megy.. jól kezdődik az év. :'D
én alpból életvidám vagyok, állandóan nevetek meg minden.
a másik osztályban is, ahová szünetekben megyek mindíg a földön vagyok a röhögéstől. (:
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:54
Nem,nem oda járok. Én romániai vagyok, szval alap xD Itt mindenhol akkor kezdődik:)
ááh, nálunk meg az volt, hogy mindenkinek kedvesen odaköszöntem, ők meg kb rám se néztek...szal jó volt :D sokan vagyunk, meg vannak klikkek is, sajna ez már elrendeződött és soha nem leszünk normális osztály =/
itt is olyasmi a helyzet, mint nálatok: ülünk, nézünk ki a fejünkből, és alig várjuk hogy vége legyen a napnak... én ma úgy voltam vele, hogy huhh, első nap vége :D meg az órákat is visszafele számoltam..szóval kell egy kis idő amire belerázódok abba a helyzetbe hogy suli van (: 17/L
Én is így vagyok vele :( De én nem ezért, hanem mert olyan, mintha nem ismerném a 2 legjobb barátnőmet...:S Ma úgy voltam vele, hogy a többi csajjal többet dumáltam mint velük, meg jobban is "élveztem"...hát szép...pedig a többi csajt nem annyira birom :S
13/L
tegnap 21:32
hm.sajnálom.. :S az sem jobb helyzet :(
Én is Romániai vagyok, még jó, hogy csak 13-án kezdődik a suli. Most semmi kedvem hozzá, főleg, hogy most megyek 9-be.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!