Milyen ruhában vagy most? Írj le mindent : ) 13/L
18.34 vagyok.:D
nem hiszem,hogy meghűlnék...bár ki tudja...:Dkicsit már most is megvagyok fáza,szóval nem sokat változtat a helyzeten.:DD
Én egy vastag zokniban,rózsaszín melegítőnaciban,feketetopban,sk fehér pólóban amin két kéz van a mellrészen(őő ja.innen látszik,hogy én csináltam xD),meg egy fekete rózsaszín kardigánban.De mindjárt megyek fürdeni.Akkor valszeg felveszek egy lila pólót,egy lila melegítőnacival.^^
14/L
csíkos zokni, rendes bugyi, narancssárga agyonhasznált rövidnadrág, szakadt fehér póló kék virágcsíkkal.... ez az alvósrucim :-)
18/l
Fekete sima bugyi :/ [most épp megvan:S], fekete cicanadrág [hosszú], rövidujjú focisulis póló [rsg-n voltam, és nincs kedvem átöltözni xD], meg alattam fehér melltartó [jól is néztem volna ki feketével, meg fehér pólóval xP]
Amúgy ebbe voltam eredetileg: Alsónemű ua., fekete csőnaci, fekete-fehér rövidujjú, fehér hosszúujjú [zipzáros pulcsi]
13/L
egy agyonmosott, tökrement póló, egy mackónadrág, egy pár zokni, meg egy boxer
aludni törpéletes :D
14F
Zokni, bugyi, melltartó, sötétkék-barna selyemberakásos farmer, fehér póló, és egy félig kicsi kapucnis felső, amiben általában aludni szoktam.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!