Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen ruhában vagy most? Írj...

Milyen ruhában vagy most? Írj le mindent : ) 13/L

Figyelt kérdés
én: zokni,tanga,melltarto, lila laza póló, hip-hop gatyó, És ti??
2010. szept. 1. 18:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

18.34 vagyok.:D

nem hiszem,hogy meghűlnék...bár ki tudja...:Dkicsit már most is megvagyok fáza,szóval nem sokat változtat a helyzeten.:DD

2010. szept. 1. 19:16
 22/32 anonim ***** válasza:

Én egy vastag zokniban,rózsaszín melegítőnaciban,feketetopban,sk fehér pólóban amin két kéz van a mellrészen(őő ja.innen látszik,hogy én csináltam xD),meg egy fekete rózsaszín kardigánban.De mindjárt megyek fürdeni.Akkor valszeg felveszek egy lila pólót,egy lila melegítőnacival.^^

14/L

2010. szept. 1. 19:39
 23/32 anonim ***** válasza:

csíkos zokni, rendes bugyi, narancssárga agyonhasznált rövidnadrág, szakadt fehér póló kék virágcsíkkal.... ez az alvósrucim :-)

18/l

2010. szept. 1. 21:02
 24/32 anonim ***** válasza:

Fekete sima bugyi :/ [most épp megvan:S], fekete cicanadrág [hosszú], rövidujjú focisulis póló [rsg-n voltam, és nincs kedvem átöltözni xD], meg alattam fehér melltartó [jól is néztem volna ki feketével, meg fehér pólóval xP]

Amúgy ebbe voltam eredetileg: Alsónemű ua., fekete csőnaci, fekete-fehér rövidujjú, fehér hosszúujjú [zipzáros pulcsi]

13/L

2010. szept. 1. 21:43
 25/32 anonim ***** válasza:
Fekete pillangos boxer...piros trening nadrag..kek ujjatlan...es egy piros vastagabb zokni
2010. szept. 1. 21:49
 26/32 anonim ***** válasza:
Én meztelen vagyok
2010. szept. 1. 22:23
 27/32 anonim ***** válasza:

egy agyonmosott, tökrement póló, egy mackónadrág, egy pár zokni, meg egy boxer

aludni törpéletes :D

14F

2010. szept. 2. 00:52
 28/32 anonim ***** válasza:
suilban vagyok és csíkos blúzban és egy sötétkék szoknyában fekete cipővel 15.F
2010. szept. 2. 11:59
 29/32 anonim ***** válasza:
fehér szíves bugyi , macskás zokni, rózsaszín melltartó, farmer térdnadrág, piros rövidujjú, farmermellény
2010. szept. 3. 15:03
 30/32 anonim ***** válasza:

Zokni, bugyi, melltartó, sötétkék-barna selyemberakásos farmer, fehér póló, és egy félig kicsi kapucnis felső, amiben általában aludni szoktam.

13/L

2010. szept. 4. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!