Mit tennétek, ha rajtakapnátok a 14 éves lányotokat?

A kedves anyuka csinálta saját maguknak ezt a helyzetet.
Persze h hazudik a kislány, hisz ha nem tenné, titokban sem csinálhatna semmit.
Persze h szexelni akar, cigizni meg inni, ezzel lázad az anyja ellen (semmi köze az erkölcsökhöz).
Ezektől az anyáktól költöznek el 18 évesen a lányok egy 30 éves pasihoz.... hogy meneküljenek otthonról.
Szomorú.

Engem is szigorúan fogtak nagyon sokáig. Még osztálykirándulásra se engedtek el soha, és nem a pénz volt az akadály. Nem mehettem el sehova se, mert ne legyek "csavargó".
Én is cigiztem 14-15 évesen, anyám észre is vette. Azt mondtam, hogy az unokatesóm, akivel mindennap együtt mentem haza, cigizett mellettem és átvette a ruhám a szagát. A piát úgy titkoltam el, hogy bementem a szobába, ki se jöttem sokáig, max wc-re, meg azért nem ittam annyit, hogy dülöngéljek, stb.
Első dolgom volt 15 évesen, amikor gimnáziumba kerültem, hogy lefeküdjel egy fiúval, akit még csak nem is szerettem, mert érezni akartam a szabadságot, és tök jó volt titokban a határokat feszegetni.
Amúgy a fiú velem is rendes volt, az anyjával is beszéltem, ő is tök jófej volt. Mondta, hogy bármikor mehetek náluk. Kösz b+, amikor a faluba nem engedtek el sétálni...
16-17 évesen már amikor mentem bulizni, akkor kezdtem el lázadni, délután 3-kor mentem haza, meg ilyenek.
Amit a lány csinál, azt az idióta anyja miatt teszi.

Olyan hülyék azok a szülők, akik az erotikától-szextől féltik a lányukat. Nekem nincs ugyan, de biztosan arra bátorítanám és hagynám, hogy inkább nálunk a szobájában legyenek, mint máshol, ahol nincs akkora biztonságban, neeeem ? És undorító, amikor egy szülő egyszer is a gyerek fejéhez vágja : az én házamban azt csinálod, amit én mondok.
Na ezek után ne csodálkozzon, ha a lánya a padon, buliban vagy "jobb helyeken" teszi meg, vagy hagyja hogy elcsábítsák.

Magyarul a csaj egy kalitkában él, aztán a szülők csodálkoznak, ha lázad.
Nos, én hasonló családból több, mint 1000 km-re jöttem, amint lehetőségem adódott végre lelépni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!