Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit reagálnál, ha a 14 éves...

Mit reagálnál, ha a 14 éves lányod összejönne a 12 éves másodunokatesójával?

Figyelt kérdés

2021. szept. 18. 09:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak gyerek szerelem
2021. szept. 20. 19:59
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Nyilván nem csinálnak olyat. De azért elmesélném neki, hogy mi a vérfertőzés. Csak úgy név nélkül. Barátok persze lehetnek. Amúgy mit értesz az alatt, hogy "összejöttek"?
2021. szept. 20. 20:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne ellenkezz, majd kinövik. Minél jobban tiltod annál görcsösebben ragaszkodnak egymáshoz.
2021. szept. 23. 01:25
 14/24 anonim ***** válasza:
26%
Ásó, kapa, Nagyharang..vagyis na akarom mondani nagy pofon! Elrontott család ! A gyerekek sem 100 asok annyi csaj pasi el a. Világon miért kell pont uncsitesoval? Fuck logic
2021. szept. 23. 01:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag semmi probléma, akár össze is házasodhatnak!

Természetesen majd, ha ki nem növik!

Viszont tartós kapcsolat esetleges "eredményénél" megsokszorozza annak lehetőségét, hogy valamilyen örökletes betegség felszínre törjön.

2021. szept. 23. 09:18
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
12 éves azt se tudja miaz hogy összejönni valakivel
2021. szept. 23. 10:17
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
amíg Bence nem akarsz apuka lenni, semmi baj nincs vele
2021. szept. 23. 15:23
 18/24 Csakegysajt95 ***** válasza:
100%
Fogós kérdés... Szerintem sokkal többen jönnek össze amúgy harmad/negyed unokatestvérrel, mint ahányan azt tudják. Amúgy a másodunokatestvér már nem a vérfertőzés kategória. Bár én személy szerint ha tudom valakiről hogy rokon, akkor a tabu kategóriába teszem. De nem lesz belőle gond.. jogilag sem. Ha netán jóval később gyerek lesz belőle, az sem lesz már genetikai hibás. Ahhoz már túl távoli a rokonság. De én nem tenném, ha a gyerekem lenne ilyen helyzetbe hát, lehet megpróbálnám előbb lebeszélni de ha nem hát a tiltással se sokra megyek. Magamból kiindulva..
2021. szept. 26. 18:22
 19/24 anonim válasza:
100%
A 18-as válaszadóval egyett értek. A szüleim szintén másodunokatestvérek, ráadásul apai ágon, a nagyszüleim is másodunokatestvérek voltak. Semien hátrányát nem tapasztaltuk a bátyámmal ennek. Viszont magunktól megtanultunk zenélni több különböző hangszereken, ráadásúl én még rajzolok, festek is. Nem mondom, hogy zsenik lenenk, de még rengeteg mindenhez értünk. Persze keskeny vonal választja el a zsenit az őrülttől. Ezért meggonlandó gyereket válalni, még így is. Én nem kockáztattam, nehogy vissza üssön a dupla másodunokatestvérség. A bátyám lányának és unokájának sincs problémája.
2021. szept. 27. 21:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem rosszindulatból mondom, de azért ilyen helyesírással a zseniségtől elég távol állsz.
2021. nov. 3. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!