Mit reagálnál, ha a 14 éves lányod összejönne a 12 éves másodunokatesójával?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 09:08
12/24 anonim válasza:
Nyilván nem csinálnak olyat. De azért elmesélném neki, hogy mi a vérfertőzés. Csak úgy név nélkül. Barátok persze lehetnek. Amúgy mit értesz az alatt, hogy "összejöttek"?
13/24 anonim válasza:
Ne ellenkezz, majd kinövik. Minél jobban tiltod annál görcsösebben ragaszkodnak egymáshoz.
14/24 anonim válasza:
Ásó, kapa, Nagyharang..vagyis na akarom mondani nagy pofon! Elrontott család ! A gyerekek sem 100 asok annyi csaj pasi el a. Világon miért kell pont uncsitesoval? Fuck logic
15/24 anonim válasza:
Jogilag semmi probléma, akár össze is házasodhatnak!
Természetesen majd, ha ki nem növik!
Viszont tartós kapcsolat esetleges "eredményénél" megsokszorozza annak lehetőségét, hogy valamilyen örökletes betegség felszínre törjön.
16/24 anonim válasza:
12 éves azt se tudja miaz hogy összejönni valakivel
17/24 anonim válasza:
amíg Bence nem akarsz apuka lenni, semmi baj nincs vele
18/24 Csakegysajt95 válasza:
Fogós kérdés... Szerintem sokkal többen jönnek össze amúgy harmad/negyed unokatestvérrel, mint ahányan azt tudják. Amúgy a másodunokatestvér már nem a vérfertőzés kategória. Bár én személy szerint ha tudom valakiről hogy rokon, akkor a tabu kategóriába teszem. De nem lesz belőle gond.. jogilag sem. Ha netán jóval később gyerek lesz belőle, az sem lesz már genetikai hibás. Ahhoz már túl távoli a rokonság. De én nem tenném, ha a gyerekem lenne ilyen helyzetbe hát, lehet megpróbálnám előbb lebeszélni de ha nem hát a tiltással se sokra megyek. Magamból kiindulva..
19/24 anonim válasza:
A 18-as válaszadóval egyett értek. A szüleim szintén másodunokatestvérek, ráadásul apai ágon, a nagyszüleim is másodunokatestvérek voltak. Semien hátrányát nem tapasztaltuk a bátyámmal ennek. Viszont magunktól megtanultunk zenélni több különböző hangszereken, ráadásúl én még rajzolok, festek is. Nem mondom, hogy zsenik lenenk, de még rengeteg mindenhez értünk. Persze keskeny vonal választja el a zsenit az őrülttől. Ezért meggonlandó gyereket válalni, még így is. Én nem kockáztattam, nehogy vissza üssön a dupla másodunokatestvérség. A bátyám lányának és unokájának sincs problémája.
20/24 anonim válasza:
Utolsó, nem rosszindulatból mondom, de azért ilyen helyesírással a zseniségtől elég távol állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!