Miért várjátok a sulit?
Figyelt kérdés
kor, nem2010. aug. 30. 20:43
12/23 A kérdező kommentje:
Szerintem.te.már.több.kérdésemre.is.válaszoltál.:"D
Mindig.a.matek és 16/F :P
2010. aug. 30. 22:16
13/23 A kérdező kommentje:
vegyél.már.fel.msnre ..írj.egy.e-mailt
énis.szeretem.a.matekot :P
2010. aug. 30. 22:17
14/23 anonim válasza:
Irigyellek titeket! :-) Én 28 vagyok és nekem már nincs ezt várni. A legjobb a középsuli. Szabad vagy és buli minden. A tanulás meg... nos, később lesz nehezebb dolog is az életben ;-)
16/23 anonim válasza:
az osztály miatt mert imádom őket. :)
meg várom még a töri miatt is. :D
18/23 anonim válasza:
Várom,hogy újra együtt legyen az osztály.Hogy megismerjem az új osztálytárs(aka)t (10.-es leszek,de lesz(nek) úgy osztálytárs(ak)).Várom,hogy megint legyen kézi edzés.
Várom,hogy kiakasszuk az énektanárt és hogy jókat aludjak az óráin:P
Talán leginkább azért várom,hogy idén megvalósítsam azt,amit tavaly nem tudtam.Félévkor szeretnék 4,4-4,5 körüli átlagot,év végére pedig 4,6-4,7-es átlagot.Most 4,25 volt:)
15L
19/23 A kérdező kommentje:
Grat salala salala :"D
nekem 4,88 volt 7.-ben, most leszek 8.-os :)
2010. aug. 31. 08:50
20/23 anonim válasza:
A jó nagy semmiért.
Nem várom, utálom az osztályom...
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!