Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnál ahhoz, ha a 14...

Mit szólnál ahhoz, ha a 14 éves lányod egy 19 éves lánnyal lenne együtt?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról?

2021. szept. 4. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
41%

Én nem vagyok anya viszont 19 éves vagyok. Egyáltalán nem tudnék kikezdeni egy 14 évessel (hugom pont annyi). Szerintem ez elég beteg minden oldalról. Ha idősebbek lennének nem lenne sok az az 5 év, mert a barátom is 8 évvel idősebb és egyáltalán nem zavar senkit. Sőt jobb is.

Viszont, hogy ő már 14 évesen szexuális életet akar élni, mert valószínűleg azért akar egy nővel járni mert igénye van a szexre a csókra stb. Ami nekem már nem férne bele. (már ha anya lennék, húgomnak eszébe sincs ilyen se fiúval se lánnyal)

Honnan tudja az a lány 14 évesen, hogy leszbikus, mikor elméletileg se farokkal se sunával nem találkozott? Itt valahol a szülő is megbukott szerintem. Tudja, hogy nem a gólya hozza a babát, de még normális esetben ilyen irányzatnak nem kellene kialakulnia. Én is éreztem magam leszbikusnak, később biszexnek majd heteronak magam, de ez 15-17 éves korom között játszódott le amikor először csókolózgattam.

Én leülnék vele beszélgetni, hogy akkor még is hogy látja így a világot. Nincs avval baj, ha leszbi, mert legyen, de akkor tudjon érvelni.

Tudom, régi a kérdés. Érdekelne azóta mi lett a lánnyal már ha igaz a történet.

jan. 19. 09:00
 72/84 A kérdező kommentje:
Nem igaz a történet. Csak általánosságban tettem fel a kérdést.
jan. 19. 17:40
 73/84 anonim ***** válasza:
73%
Hát most kövezzetek meg, de én is úgy látom, hogy egy 19 éves még bőven gyerek. Papíron hiába nem. Nem tartom okénak, ha valaki már 14 évesen nemi életet él (most az mindegy, hogy milyen) szóval ez lenne az ok, amiért biztosan kiakadnék. De mivel sokat nem tudnék tenni ellene, még mindig jobban örülnék ennek, mintha egy 30/40-es pasi/nő csábítaná el.
ápr. 30. 18:12
 74/84 anonim ***** válasza:
13%

Abban a pillanatban kitagadnám!

De mivel kiskorú azonnal orvoshoz fordulnék ,elmeorvoshoz!!

Hátha tud segíteni!!

júl. 9. 20:26
 75/84 anonim ***** válasza:
100%

Mérmint, hogy leszbikus lenne a lányom? Hát elsőre mellbe vágna a dolog. De ha nem divat-leszbiségről lenne szó, idővel sem "nőné ki", akkor valamenynire megpróbálnék hozzászokni.

A korkülönbség egy külön másik kérdés. Hát az is elég határeset... De mit tudnék tenni? Ha erőszakkal eltiltom, az hatékony és megold bármit is?

júl. 10. 17:13
 76/84 anonim ***** válasza:
92%
🤮 ez a smile fejezi legjobban amit éreznék, gondolnék....
júl. 10. 18:23
 77/84 anonim ***** válasza:
42%

Na ugyan miért vágna mellbe?

Az ilyen ne vállaljon gyereket ugyanis bárkinek lehet meleg és leszbi gyereke

júl. 12. 23:22
 78/84 anonim ***** válasza:
100%

#77, gondolom külföldi az anyanyelved és legfeljebb középfpokon beszélsz magyarul. Segítek: a "mellbe vág" kifejezés, nem azt jelenti, hogy valaki homofób, hanem a meglepődés kifejezésére használjuk. A meglepődés pedig azért érne, mert a melegek, még mindig jóval kevesebben vannak, mint a heterók. Legalábbis én így tapasztalom, de lehet, hogy tévedek.

A hányós smileyt, meg hogy kitagadnám, stb., nem én írtam. Konkrétan van is az egyetemne leszbikus csoporttársam. Nála is meglepődtem a dolgon, pedig elég egyértelmű, nem is leplezi. És ez nála sem azt jeéenti, hogy bármi bajom lenne vele, teljesen jól kijövünk.

júl. 13. 08:32
 79/84 anonim ***** válasza:
36%

[link]

Igen aranyom. A mellbevágó kifejezésnél az utolsó amire bárki gondol az az hogy csak simán meglepődsz.

Fent ott vannak a szinonimák.

A középfokú szar magyarommal ezek szerint ezt jobban tudom.

júl. 14. 08:15
 80/84 anonim ***** válasza:
100%

???

Nem értem mi a probléma. Az általad linkelt szinonímaszótár, nem azt írja mint én?

De jó, te úgyis "ezek szerint ezt jobban tudod", hogy mire gondoltam a válasz írásakor, mint saját magam...

júl. 14. 08:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!