Mit tegyek? Anyuék elmentek itthonról most és csak este 8körül jönnek haza én meg egyedül vagyok itthon és FÉLEK mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 18:32
11/21 anonim válasza:
Én már 8 évesen egy csomót voltam egyedül. 8 körül jönnek? De hát az csak 2 óra sincs! Nézd a Tv-t de ne valami horrort mondjuk kapcsolj a viasatra és nézd a Jóbarátokat. Még vége se lesz mire megjönnek.
12/21 anonim válasza:
Mitől félsz? Zárd be az ajtót és nézd a széfet én is csak ezt tudom mondani xd
13/21 anonim válasza:
Énis szoktam mostanában egyedül itthon lenni mert anyáék nyaralni vannak meg van h tesómék mennek bulizni vagy vmi... Én zenét szoktam hallgatni, meg áthívom barátnőmet... Ne izgulj semmi baj! :)
14/L
14/21 anonim válasza:
mitől félsz??:Dén már 7 évesen otthon maradtam 3 órákat.14/L
15/21 anonim válasza:
már bocsi nem bántásból mondtam,csak fura,hogy ennyire félsz.Mióta??Nem szoktál semikor egyedül otthon lenni??Amúgy ha legközelebb ilyen lesz,rakj be egy jó filmet,süss egy sütit,a film mellett megeszed és hopp itthon vannak:)előző
16/21 anonim válasza:
Én is félek amikor itthon vagyok egyedül. Hallok egy kicsi zajt már be vagyok tojva :D De nem tudom mért.
12L
17/21 anonim válasza:
énis bekapcsolom a gépet meg a tv-t azt bulizok egymagam
:D
18/21 anonim válasza:
én is szoktam félni otthon, ha egyedül vagyok, mondjuk van egy kutyám, ha ő nyugton marad, akkor nincs baj:) ha elkezd ugatni, és szaladgálni, elkezdek félni, de ha elmennek a szüleim, akkor én mindig bekapcsolom a tv-t, és akkor lefoglalom magam ezzel, és még gyorsan is repül az idő:)
20/21 anonim válasza:
a szüleim az utolsó 3 évben későn értek haza sokszor és volt,h 9-ig egyedül voltam és én is féltem
bekapcsoltam a gépet zenét hallgattam és tévéztem,villanyt gyújtottam...vagy áthívtam a barátnőmet
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!