Akik kérték a covid elleni oltást a gyereküknek lett valami betegség utána? Kar fájáson kívül?
Figyelt kérdés
Most töltötte be a 12-őt a fiam. Ő is és mi is szeretnénk az oltást beadatni.
Hallottunk jót rosszat, idáig.
2021. aug. 27. 12:12
3/14 anonim válasza:
Gyerek nem akart így nem kapott . Én egy hétig otthon feküdtem tőle , a gyerek apja megse érezte.
4/14 anonim válasza:
A 14 éves lányomat oltatták. A karja 1-2 napig fájt de egyébként semmi nem volt
5/14 citromfűlevél válasza:
16 éves a lányom, hőemelkedése volt.
7/14 anonim válasza:
13 eves, semmi nem volt, a karja fajt 1 napig, egyebkent nekem is ennyi volt csak a tunetem pfizer utan.
8/14 anonim válasza:
Egynapos hőemelkedés a második oltás után egy nappal. Ezen felül semmi. Már közel 2 hónap eltelt a második óta. 14 éves lány. A 13 éves barátnőjének hőemelkedése sem lett.
9/14 anonim válasza:
16 éves vagyok, mindkét oltás után egy napig influenzaszerű tüneteim voltak, valamint három napig fájt a vállam.
10/14 anonim válasza:
Nekem az elsőtől másfél napig zsibbadt a karom, a másodiktól tíz percig.
Szobatársam mind kettőtől lázas lett, a húga, aki 12 éves semmi mellékhatást nem tapasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!