Mit tegyek, hogy idősebbnek nézzek ki?
Figyelt kérdés
Barátnőm tegnap feltett egy kérdést, hogy hány évesnek nézek ki, és nagyon megdöbbentem a válaszokon.
Itt a kérdéshez a link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Mit tehetnék, hogy idősebbnek nézzek ki?
2010. aug. 30. 08:21
11/21 A kérdező kommentje:
2010. aug. 30. 13:56
12/21 anonim válasza:
14 évesen a fő problémád, hogy nem nézel ki 14-nek? Ajjaj. Engem meg 20 éves létemre néznek kb 16-nak néha. Na hát aztán... Sry, de a gondolkodásod se túl érett, ne akarj még idősebbnek kinézni.
13/21 A kérdező kommentje:
14:24
nem ez a fő problémám az életemben, csak most megyek gimibe és nem akarok 6.-osnak kinézni
2010. aug. 30. 14:28
14/21 anonim válasza:
Haj kivasal, ha akarsz akkor fekete hajpánt. Smink! Szerintem így kicsit érettebnek néznél ki!
15/21 anonim válasza:
örülj addig amíg így nézel ki én 13 vagyok és volt rá példa hogy 16-nak néztek főleg versenyeken.egyenesítsd ki a hajad meg vegyél fel valami szép rucit és megvan a varázslat.
16/21 anonim válasza:
Hát jah örülj míg fiatalos vagy 11évesen megkérdezték tőlem és meik főiskolára mész a nyár végén? O.O
17/21 A kérdező kommentje:
oké
tehát smink...
hajamat meg lehetetlen kivasalni, mert nagyon erős szálú. kivasalom és 5 perc múlva újra hullámos
2010. aug. 30. 16:38
18/21 anonim válasza:
nagyon aranyos kép:)
sztem 13 nak nézel ki
19/21 anonim válasza:
Mit tegyek, hogy idősebbnek nézzek ki?
várj egy pár évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!