Ciki ha első nap elkísér anyukám a középiskolába?
Budapestre fogok járni, kevesebb mint 20 km-re lakunk Bp.-től és még nem igazán ismerem ott a járást ezért anyukám elkísér az első alkalommal és majd jön is értem,hogy haza is találjak:D
De ebből nem rendszer lesz csakis kizárólag az első nap mert fogalmam sincs mikor mire kell fel/átszállnom stb...
Csak azért gondolom,hogy ciki lenne mert fiú vagyok.
Szerintetek??
pelenkát is hordasz?XD
ez qrvajó viccXD
te ezt komolyan gondoltad?
és még 1 csajnak is ciki b+XD
meg fognak választani,az évszázad kreténjének,már első napXD
És az nem ciki ha nap végére érek be mert nem tudom az utat?!
Mert szerintem az a gázabb.
De belegondoltam, a többiek úgy sem az iskola bejáratánál fognak várni és lesni,hogy ki kivel megy, és azt is megtehetném,hogy egy utcára az iskolától elküldöm anyukámat,hogy most már mehet innen oda találok.
(De ahogy mások is írták lehet inkább megcsinálom azt,hogy pár nappal előtte bemegyek,hogy tudjam az utat:))
Én kollégista leszek, engem pedig beköltözéskor visznek. Egyébként én sem ismerem ki magam ott, mert abban a városban vagy 2-szer voltam. A hazaút még kérdéses, mert nem tudom, hol van a buszmegálló... :D Amúgy nem ciki, az lenne a ciki, ha egész nap Bp-n járkálnál, és a sulit keresnéd... :)
15/L
Dehogy ciki!
Én most megyek új suliba:D
mert oda fogunk költözni, anyukám engem is be fog kisérni első nap:)
Most miért lenne ciki?Első nap együtt mentek be.Nagy cucc!Ha nem megy be veled a suliba akkor szerintem nincs semmi gond.Én megkérdeztem anyutól,hogy majd,ha középiskolába megyek első nap bekísérsz,és azt mondta,hogy persze,a bátyámat is elkísérte.Na,szóval szerintem nem ciki,de,ha zavar,akkor a suli utcája végén hagyd el anyukádat.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!