Szülők! Mit szólnátok, ha a 16-17 éves lányotok összejönne egy 21-22 éves fiúval?
Nagyon kedvelik egymást, jól elvannak együtt. A fiú a lány elmondása alapján nagyon kedves, rendes. Már beszéltek erről és a srác tudja, hogy a lánynál még hosszú ideig szóba sem jöhet a szex vallási okokból, a srác is vallásos (erről most nem kérek véleményt, köszi, hogy magadban tartod), szóval biztos, hogy nem csak arra megy.
Ti mit szólnátok a lány (illetve esetleg a fiú) szülei helyében? Nagyon sok ez a korkülönbség, vagy még éppen beleférhet?
Nem vagyunk szekta xD a fiú református, én katolikus vagyok, és még most se feküdtünk le, pedig együtt vagyunk már egy ideje.
A Válasz 2.felét pedig köszönöm, és a többieknek is:)
Azt hittem anyuka írta ki a kérdést :D de ezekszerint nem.
Nembaj, ha még nem feküdtetek le, csak a fiú bírja ki, mert a fiúknak nehezebb a várakozás. De lehet a te fiúd más. Az én emberem például tök aranyos, mindent megadna, de a netes csajokat nehezen engedi el 😄 szóval lehet a te csávód is huncutkodik valami oldalon, de ne ítéld el ha kiderül, hogy igen. A fiúk néha ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!