Nem bírok a kamasz lányommal!?
a lányom most lett 15 éves.
mindig kitűnő tanuló volt, sosem volt probléma a magatartásával. Most belekeveredett egy társaságba, ahol megismert egy fiút. használt óvszereket találtam a kukájában, cigisdobozokat a párnahuzatában.
próbáltam vele beszélgetni a kialakult szituációról, de mintha csak a falnak beszélnék.. nem tudom, hogy mit ronthattam el. vigyem pszichológushoz? az segíthetne ezen? nagyon kétségbe vagyok esve...
támadóan reagál mindennemű közeledésemre.
lehetetlen vele normálisan beszélni.
Mi a gond? Jò tanulò. Elèg idős a szexhez, vèdekeznek. A dohànyzàs nem pozitìv dolog, de most màr nem rajtad múlik, hogy ràszokik-e.
Viszont elgondolkodnèk a kettőtök kapcsolatan. Nem bízik benned annyira, hogy fontos dolgokat megbeszèljetek, te pedig mintha kontrollàlni akarnàd.
Hát, öröm az ürömben hogy legalább védekeznek.
Szerintem az a baja hogy kislányként kezeled még 15 évesen is emiatt külön lázad, hogy megmutassa neked, hogy nem kislány.
Tudom, hogy nem az, de kezeld úgy, mint egy felnőttet, hátha segít. A nevelés része már befejeződött, most ért be az, hogy eddig mit adtál át neki. Egy kis lázadás belefér, ha jó nevelést kapott, és te jó anyja voltál, akkor ez átmeneti dolog.
4es! jogos a kérdésed... vittem le a kukajat.
3as koszonom, hogy kifejtetted nekem. van reaciuo abban, amit mondasz...
köszönöm! mindenkinek ment a zöld kezecske!
megfogadom a tanácsokat, ha nem latom javulni a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!