Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen közösségi munkát...

Krosszarcu kérdése:

Milyen közösségi munkát talált, találhat a középiskolás gyerek?

Figyelt kérdés
Nálunk még semmilyent és nagyon lusta is. Úgyhogy majd nekem kell noszogatni mert ez kötelező.

2021. júl. 24. 15:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azt hiszem nálunk még lehetett 12-re hagyni, bár tenyleg nem ideális.

Ahogy sokan mondták, iskolai dolgokkal is le lehet tudni, rendezvények pl. Én az iskolai könyvtárban segítettem sokat :) Illetve vannak ilyen alkalomszerű lehetőségek, amik érdekes élmények is lehetnek, anno a Cirkuszfesztiválon voltam, mint hostess (???? vagy akárhogy is hívják, aki szórólapok mellett áll, meg néha lerendez egy-két dolgot). Nagyon élveztem (na már maga a munka ilyen 2-6 óráig egy helyben állás volt, nem a legjobb, de sok szuper emberrel találkoztam, meg tudtam nézni ingyen az előadást, es a közeg maga is jo volt), és akkor mentem túl az 50 órán is, mivel nem tartottam annyira pontosan számon :"D Meg azt hiszem mikor ételosztáson voltam, azt is el lehetett számolni.

Nálunk sokszor kiraktak ilyen szórólapokat a suliban is, érdemes figyelni. Minden kamasz lusta valamennyire, de csak van valami, ami érdekli/élvezne - sanszos, hogy tudtok ilyet találni, ha keresgéltek kicsit :)

Meg nem tudom, mennyi időtök van, én az első pár évben csináltam ilyen "elviselhető" helyeken pár órákat, legalább addig is gyűlt, és mikor találtam olyat, ami tetszett, oda mentem végül sokat

2021. aug. 3. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!