Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen engednéd meg a...

Hány évesen engednéd meg a lányodnak a köldök pc-t?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 18:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
66%
Jajj látom beindult a lepontozó kommandó :D Vagy ezt gondoltátok a kultúrált vélemény nyilvánítás alternatívájának? :D
2010. aug. 27. 22:26
 22/33 anonim ***** válasza:
Amikor megy középsuliba. Nekem is akkor lett helix piercingem, ajak pircingem 3.-ba, a többit meg majd akkor, ha elmúltam 18:)
2010. aug. 28. 10:49
 23/33 anonim ***** válasza:

amikor megkeresi rá a pénzt!

én nem adnék erre, mert nem támogatom, tehát a szülinapi pénzből se csináltathatna!

De ha elmegy dolgozni, lesz pénze, akkor nem szólnék bele, csak annyiban, hogy igényes helyen csináltassa.

De 16 éves kora előtt nem hiszem, hogy tudna olyan melot szerezni, hogy legyen erre 5-10 ezer forintja.16évesen meg,lehet, hogyha keres gy kis pénzt, akkor 3szor is meggondolja, hogy mire költi:)

2010. aug. 29. 13:01
 24/33 anonim ***** válasza:
Húh.Azért vannak itt szép vélemények...nekem anyám 13évesen engedte meg a számba....félévmúlva köldök piercingért könyörögtem kb 1hónapig,de nem engedte.Aztán vettem piercingtűt,piercinget,és szartam le anyám mit gondol....megcsináltam magamnak.Ezzel azt akarom mondani,hogy...szerintem engedjétek meg...egy idő után úgyis megunja aztán kiveszi...pl nekem a számba már nincs is,mert rájöttem,hogy sokkal jobban nézek ki így:D
2010. aug. 29. 19:56
 25/33 anonim ***** válasza:
Remélem soha nem fog ilyen eszébe jutni (most még csak 18 hónapos), de ha már nagyon akarja, akkor, ha megkeresi rá a pénzt és felelősségteljesen, a következmények figyelembevételével tud majd dönteni...
2010. szept. 3. 08:57
 26/33 anonim ***** válasza:
45,ha még akkor is szeretné.
2010. szept. 3. 17:56
 27/33 anonim válasza:
12 voltam amikor megengedték anyuék a köldökömbe, 14 amikor az orromba :)
2010. szept. 3. 20:52
 28/33 anonim válasza:
Miután elballagott 8.ból.
2010. szept. 4. 20:41
 29/33 anonim ***** válasza:
15 felett és olyan heylen ahol normális körülmények vannak.
2010. szept. 24. 14:27
 30/33 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nagyon ízléstelennek tartom a piercinget (akár orr- nyelv- vagy köldök piercingről van szó).

Remélem, ha egyszer gyermekem lesz, nem szeretne ilyet csináltatni magának. (Különben ha nagyon szeretné, akkor 16 + engedném meg neki.)

2010. szept. 24. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!