Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nincsennek barátaim.. Most...

Nincsennek barátaim.. Most kerultem kozepsuliba. A digitalis oktatas miatt kapcsolat alig volt.. Nyari tervek? Baratok nelkul?

Figyelt kérdés
A regi altalanos sulimbol orultem hogy menekultem hisz nem nagyon volt jo hely.. Most itt a nyar, probaltam felvenni a kapcsolatot a jelenlegi osztalytarsaimmal, nem akarnak kapcsolatot tartani.😕 Buliznak es jol erzik magukat.. 16 évesen nem vonz sem a buli sem az ejszakai elet, (szuleim nem is engednek).. Viszont az utazas erdekelne EGYEDUL VONATTAL ami egy celom is a nyar folyaman. Viszont Anya nem engedi minvel nem vagyok nagykoru es nem tudok magamra vigyazni egyedul, A fiuk Apa es Anya szerint is azert mehetnek egyedul mert megtudjak vedeni magukat. Es meg fiatalabbak is nalam😕 Hiaba tervem Csak Anyaval a Vonaton vagy sehova sem.. Anya azt mondta ha lesz baratom vele barmikor egyutt akar vonaton is messzebbre, de egyedul sehova se. Parkapcsolatot nem tervezek, igaz nem is erzek senki irant semmit..

2021. jún. 24. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Főzz, süss, animálj. foglald el magad :D Nyári szünetben nagyon sok lehetőség áll előtted. Pl: Ki irthatod a vírusokat a gépedből vagy csinálhatsz palacsintát (nutellásat).
2021. jún. 24. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Esetleg kereshetnél máshol társaságot... Nincs véletlenül mondjuk egy tábor, ami érdekelne? Vagy mivel középiskolás vagy, úgyis meg kell csinálnod ezt az ötven óra közösségi szolgálatot, esetleg kereshetnél olyat, ahol veled egykorú fiatalokkal is lennél közben.
2021. jún. 24. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
97%
Utolsónak igaza van, próbálj sulin kívül barátkozni. Én mindig így csináltam, direkt, és sokkal jobban szeretem azt a társaságot, mint a sulisat.
2021. jún. 24. 23:52
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
Igen én is ajánlom hogy próbálj olyan emberekkel ismerkedni akik nem osztálytársaid. Biztos vannak témák amik érdekelnek és ha találsz pár hasonló érdeklődésű embert akkor abból jó barátságok alakulhatnak ki. Én is mindig úgy voltam vele hogy nem éreztem magam túl jól az osztályomban. Mármint suliidőben elhülyéskedtünk de szünetben nem nagyon kerestük egymást, nem alakultak ki túl mély barátságok sem. Viszont a legjobb nyaraim voltak amikor a máshonnan ismert barátokkal mentünk el különböző helyekre, nyaralni, kirándulni, bulizni vagy igazából akármit csinálni. Ha tényleg jó egy társaság akkor lényegében mindegy mit csináltok jól fogjátok érezni magatokat.
2021. jún. 25. 00:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!