Mit lehet tudni, hogy Erdélyben sok gyermeket beoltottak a szülők beleegyezése nélkül egy alapítványnál?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 07:42
21/32 anonim válasza:
Nezd gondolom egy hasmenessel is kezelik a gyereket es nem kerdezik meg mindenrol a " szulot". Amugy mivel a gyerek intezmenyben nevelkedik a szulo ertelmileg sem lehet a topon, nem biztos hogy nekik kene donteni. A gyerek egeszsege amugy is fontosabb. Nem tudom amott hogy van, de itt vannak kotelezo oltasok, nincs is pl kanyaro jarvany sem . Van amirol egyszeruen nem a 8 altalanost vegzett embereknek kene donteni, a tudomanyos es egeszsegugyi kerdesek pont ilyenek. Ugyhogy nem ertelek. Foleg intezmenyi rendszerben fordulhat elo hogy egy elkaoja aztan megy vegig a tobbin. Ez nem bant? Csak az alairas?
23/32 anonim válasza:
Romàniàban nincsenek kötelező oltàsok, ìgy minden esetben engedèlyt kell (kène) kèrni a szülőtől, hogy beleegyezik-e az oltàsba. Ha a Böjte Csaba fèle àrvahàzra gondolsz, facebook posztban càfoltàk azt, hogy nàluk elkezdtèk volna a gyerekek oltàsàt. Facebookon olvastam a pro ès a kontra hìrt is, ellenőrizni nem volt ìgy lehetősègem.
24/32 anonim válasza:
Oké, bár nyilvánvalóan hazug az info: a szülőknek onnantól nincs joga dönteni a gyermekről, hogy gondozásba vették. Pont.
25/32 A kérdező kommentje:
De van, ha meg akarják keresztelni,ki ajarják vinni külföldre kirándulni.Alá kell írja a papírt.
2021. jún. 6. 13:45
26/32 anonim válasza:
Majd egy otthonban élő gyereket elvisznek a szülei kirándulni?
Hagyd már ezt a dolgot, ha kaptak is oltást legalább nem lesznek betegek, ennyi.
27/32 anonim válasza:
Én erdélyi vagyok, de nem hallottam ilyenről, melyik alapítvány? Van link erről?
28/32 A kérdező kommentje:
Dévai a hétvégén volt egy cirkusz ez ügyben.sok gyereket beltottak de nem lehet tudni, hogy a szülők tudtak-e erről vagy sem.
2021. jún. 6. 23:04
29/32 A kérdező kommentje:
Miért ne szavazzunk az RMDSZ csoportba.
2021. jún. 6. 23:06
30/32 anonim válasza:
ha az allam kiemeli a gyereket a csaladbol, akkor nem a verszerinti szulo dont a dolgairol, hanem az az intezmeny, ahol a gyerek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!