Megengednéd a lányodnak,hogy a barátjánál aludjon,ha tudod hogy a srác 22 éves és a lányod pedig csak 17?
Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 16:16
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ennyi idősen ehhez engedélyt kell kérnie egy normális 17 évesnek. N37
2/8 anonim válasza:
Mi ez a sok megengednéd e a kamasz lányodnak kérdés mostanában (tűsarok, műköröm, tanga, szex)? Te írod ki mindet? Provokálni akarsz?
3/8 anonim válasza:
Úgy írod, mintha 42 lenne a pasi.
Megengedném igen!
4/8 anonim válasza:
Ha 42 lenne sem azon múlna, hogy tiltom-e.
Hogy örülnék-e neki?
Nyilvàn nem..
De inkább engedném mint egy “bokorban” legyenek..
Amúgy jobban örülnék, ha nem reggel járna haza.
5/8 anonim válasza:
Én 18 évesen a 29 éves barátomnál aludtam. És nagyon sokáig csak aludtunk. 😊 46 éves vagyok, azóta is a férjemmel, természetesen megengedjük a lányainknak is, hogy élhessék az életüket.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első ilyen kérdésem..
2021. máj. 30. 16:56
7/8 anonim válasza:
Ha a szex miatt akkor nem mindegy, ha szexelni akarnak azt nem csak este az ágyban lehet, megoldják más kor.
8/8 anonim válasza:
Igen megengedném. 17 évesen már nem kislány már, ha nemi életet él egy kapcsolatban, akkor az is normális már ebben a korban, a lényeg, hogy felelősségteljesen tegye. Az meg hogy 22 éves a barátja, azért nem olyan hatalmas korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!