16 évesen együtt alvás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
16 éves vagyok, barátnőm 15.
Mind a kettőnket nagyon értelmesnek tartom, és megbízhatónak.
Gondolkodtunk, hogy szeretnénk együtt aludni, de szüleim nem engedik meg.
2 hónapja vagyunk együtt.
Szimpla együtt alvásról lenne szó, semmi többről.
Hogy vehetném rá szüleim, hogy megengedjék? Azt mondják, még korai és a koromra hivatkoznak, hogy "még csak 26 vagyok"
2021. máj. 29. 21:28
1/28 A kérdező kommentje:
*"még csak 16 vagyok"
2021. máj. 29. 21:34
2/28 anonim válasza:
Kamu kérdés. Ha tényleg akarnál szexelni, akkor nem itt kérdezgetnéd.
3/28 anonim válasza:
Szerintem sem szükséges ez, hogy együtt aludjatok. Én azt gondolom, hogy egy fiatal szerelmespár esetében felmerül a szex, ha egy égyban alszanak, ez így természetes és mivel nagyon fiatalok vagytok, jobb lenne ha a szex lehetősége nem jönne szóba. Ha fagyizni jártok a helyi cukrászdába akkor ott tuti nem fog semmi történni.
4/28 A kérdező kommentje:
Bármikor megtörténhetne, higy lefekszünk egymással. Mai nap folyamán is, együtt voltunk 6 órát, és filmezgettünk.
Nincs szó szexről. Csak szimpla együtt alvásról.
2021. máj. 29. 21:43
5/28 anonim válasza:
Mond meg a szüleimnek, ezt, amit leírták, húgy nem lenne semmi több, ha akarnátok bármikor , bárhol lefeküdhetnétek... És hogy csak szeretnétek együtt aludni, de tényleg nem lenne több... Esetleg azt is mondhatod hogy mindketten úgy érzitek, hogy még nem álltok rá készen
6/28 anonim válasza:
Ha együtt lehettek napi 6 órát, akkor miért kellene még pluszban együtt is aludni?
7/28 A kérdező kommentje:
Nem lehetünk együtt napi 6 órát, csak hétvégén. Suli van mellette. Csak hétvégén, és akkor szeretnénk együtt aludni is.
2021. máj. 29. 21:57
8/28 anonim válasza:
#5 vagyok,bocsi az elírásokért.
*Szüleidnek
**Leírtál
***Hogy
9/28 anonim válasza:
Nem javasolt ilyen fiatalon. Véletlenül túl jól érzitek magatokat és teherbe esik a leányzó. Ez nagyon gyakori
10/28 anonim válasza:
Azzé ne menj vissza hisztis kisgyerekké. Megkérdezted, azt mondták nem. Akkor vársz türelemmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!