Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek 13 évesen az első...

Szerintetek 13 évesen az első csók normális?

Figyelt kérdés
A húgomról van szó, nekem 16 évesen volt az első, most 18 vagyok. Okos lány, a kisfiú is aranyos, de nekem ez furcsa, ennyi idősen nagyon féltem attól, hogy a szüleim megtudják és eltiltanak, szóval szakítás lett belőle, bár nem volt ennyire komoly, de én mindig is félénk voltam, amíg ő hangos, sokat beszél és könnyen barátkozik. Nem tudom, mennyire jó ez.
2021. máj. 28. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Az első csókra nem igazán van ideális kor. Valaki 10 évesen esik rajta túl más később. 13 évesen elég sokan már szexelnek, tehát ahhoz képest nem korai.
2021. máj. 29. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Pontosan, amikor én voltam gyerek, már a 11 évesek között is volt olyan csaj akit többen dugtak😁
2021. máj. 29. 17:11
 13/13 anonim ***** válasza:
37%
Én meg 6 évesen... XDXD
2021. jún. 3. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!