Mennyi zsebpénzt adnátok egy 17 éves lánynak három napos osztálykirándulásra?
10, nálunk a ballagók június végén bizony elmennek három napra. Nem iskolai szervezés, ők maguk megoldják.
De ugyanígy a szülői munkaközösség szervezett több naposat az ötödikes kisgimiseknek is. Pedagógus nem megy velük, néhány szülővel mennek.
Fiamék 3 napos ottalvós kirándulásra mennek a balatonhoz.
Iskola szervezésében
Legközelebb egyenrangú példát próbálj meg felhozni, mert ez így fals :)
Amúgy meg szervezni lehet, azt senki nem tiltja, max. visszamondják. Nekünk is lesz 3 napos program, ahova kell igazolvány. A sulis táborok is le vannak szervezve egész nyárra.
És ha illegálisan csinálják, az téged miben hátráltat? Neked nem mindegy? Normális kikapcsolódás másfél év sz*r után, tényleg óriási bűn. Ha lebuknak, az ő dolguk, nem a tied.
10.000 - ha nem kell maguknak intézni a kaját, meg alapból valami nasit pluszba berakni.
20.000 - nincs rosszabb, mint mikor nincs étel, vagy ehetetlen.
Persze mindkettő felváltva, mert a boltosok nem szeretnek váltani.
Attól függ hová megy!!
Nekem mindig egy kisebb vagyont adtak a szüleim, de tudták, hogy nem költöm el, nem hagyom el, csak a biztonság kedvéért, elvégre bármi történhet. Ha a gyereknek volt már több pénz a kezében és jól kezelte én simán rábíznék akár harmincezeret is, hiszen nem olyan kicsi már és biztosan nem kezd eszeveszett költekezésbe.
#18 vagyok
Egy tipp: több helyre rakjátok a pénzt, ilyen kirándulásokon gyakoriak a lopások, ezért is mondom azt, hogy jobb a több mint a kevesebb. Valamint soha senkinek se közölje a kölyök, hogy mennyi pénz van nála.
Ha Háromnapos akkor minimum 20.000ft-ot adnék neki, de nálunk volt olyan, hogy a lány anyukája adott 20.000Ft-ot (felváltva) És Én is adtam egy huszast, de megbeszeltem vele, hogy ezt lehetőleg ne költse el, nem kell nekem, nekünk semmi kacatot hozni, majdnem 1 millás hűtőmre meg úgy sem engedek semmi idióta matricát ráragasztani, magának vegyen akar emléket akar azt, ami úgy érzi hogy kell, Piára sem költheti el, de ha rossz a kaja, menjen étterembe, segítsen magán stb.
Az mindig jobb ha van, mint az ha nincs. A gyerek amúgy az anyja 20-asát sem költötte el mindet, üdítőket vett kekszet csokit neha, ilyeneket de meg abból is hozta ami maradt (azthiszem 13 ezer megmaradt) az én 20.-asomat meg 20-asba adta vissza, ez csak tartalék volt ahogy megbeszeltuk , nem verte el hülyeségre és szerencsere hűtőmágnest sem hozott :D
(Természetesen nem vettem vissza tőle a penzt megtarthatta a 20-ast, aztán elmentek ruhát venni belole :D :D ) szóval kommunikacio lényege :D
10-es Én felnőtt létemre végigbuliztam a “karantén” időszakot 20- kijarasi korlátozás? Oké 17-kor indul a buli , reggel 7-ig nyomjuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!