Szerintetek miért csinálja ezt?
nos velem is volt ilyen. engem se hitegetett, és ameddig látszólag érdekeltem meg minden az alatt neki lettek barátnői és elis hagyta őket. szerintem ez azért van mert hogy nem tud magával mitkezdeni annyira szerelmes. aztán lett egy barátnője megint, és én már meguntam hogy keressem, mert szerintem egy kicsit megalázó volt és végül azóta(kb 2éve) azzal a lánnyal van. sokáig tartott nekem is elfelejteni eljártam itthonról kikapcsolódni...de ez akkoris időkérdése. és mi egy társaságba voltunk. de mára asszem már semlegessé vált.
szóval hajrá próbálj tanulni sportolni vagy valamit kezdeni ami leköt és elvonja a figyelmed. idő után már észrese veszed hogy gondolnál rá. soksikert :)
az első vagyok.
hát nemnagyon tudok mit mondani, igazából ez rajtad áll. esetleg megkérdezhetnéd hogy azt most hogy is gondolja... és akkor rájösz hogy érdemes-e vagy csak szórakozgat magának :). énis megkérdezném ha tehetném. addig beszélgess vele ameddig jóviszonyba avgytok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!