Szülők! Mit kéne tennem, a lányom teljesen oda van érte? Hogy álljak ehhez?
Üdv. Szeretnék tanácsot kérni. Nos, 1 évvel ezelőtt új házba költöztünk, egy kisvárosba. A lányom az utcából megismert egy fiút. Nemrég töltötte be a 19-et (vagy most fogja nem tudom pontosan) lányom 14. A buszon találkoztak, szemeztek egymással mindig. Nem tudom pontosan hogy mikor jöttek össze, néhány hónapot mondott a lányom. Nagyon örülök, hogy megnyílt felém, és elmondta. 😊 Bár volt mikor suli után kimaradt itthonról és jóval később jött haza, ekkor azt mondta hogy külön órája volt (utána kiderült hogy nem, hanem vele volt) Viszont tudomásom szerint ez az első fiúja, nem gondolom korainak, hisz annak idején engem is érdekeltek mások ennyi idősen. 😊Szerintem természetes ebben a korban, jól gondolom? Egyértelműen szex nem lehet köztük legalább még 2 évig, azt nem engednem. Egyszer láttam őket sétálni, átlagos 18-19 éves srácnak tűnik, de még személyesen nem ismerem a fiút, nyilván valóan majd idővel erre is sor kerül. Az lenne a kérdésem, hogy a mai fiataloknál hogy van ez? A lányom teljesen oda van ezért a fiúért. Hogy álljak én ehhez az egészhez, mint szülő? Kissé tanácstalan vagyok, sose voltam ilyen helyzetben... Más nem lenne megrémülve?
Egy 42 éves anya.
Attól függetlenül, hogy nagyon nyers volt ki lehet belőle szedni azt, hogy mi a realitás ebben a szituációban és a végülis ez a lényeg.
Az, hogy ezt megírhattam volna finomabban az egy másik kérdés. Az én szókincsem az ilyen. A szerelmemmel pedig kb végig úgy beszélünk egymással négyszemközt mintha egymás csicskái lennénk szóval erről ennyit.
"Egyértelműen szex nem lehet köztük legalább még 2 évig, azt nem engednem."
Hogy tudnád megtiltani? :D Szerintem simán megoldják a tudtod nélkül.
Gratulálok a helyes megfejtéshez a 13-nak. Nem igaz, hogy csak 1 gondolkodó ember van itt.
(rajtam kívül)
Az, hogy te nem engeded meg neki, hogy lefekudjenek, az csak önámítás...
Nem gondolod komolyan, hogy a te engedelyedre van hozzá szükség.
Egyébként meg ahelyett, hogy tiltod, mondd el neki, hogy mennyire fontos védekezni, ha mégis megteszik.
Ha normális nevelést kapott akkor nem fog egyből a pasi agyában kikötni, de lassan úgyis szóba kerül majd közöttük, ha más nem a petting. Ez ilyen. Támogasd.
Azzal, ha tiltod csak rosszabb lesz, csak azért is csinálni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!