Csak én vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
pl ha hallok egy zenét mint mondjuk ez http://www.youtube.com/watch?v=Yw5RkzbHb-w a stílusom egyáltalán nem ilyen mint ez a zene,de ha mondjuk egy olyan zenét meghallotok mint ez vagy bármi, akkor nektek is egyből az jut eszetekbe hogy mit lehetne átalakítani a szobátokban? és fel vagytok pörögve és nem bírtok egy helyben ülni? és annyira boldogok vagytok hogy úgy érzitek bármire képesek vagytok és semmi nem jelent nektek akadályt? vagy ezzel csak én vagyok így?kíváncsi lennék a véleményetekre :)
17/L
2010. aug. 22. 20:56
1/10 anonim válasza:
Fú..ez a szám rohadt szar...:S bocs.
ennél még sp is jobb (N)
amúgy lehet h nem vagy egyedül, de nekem nem azok a tapasztalataim mint neked.
2/10 anonim válasza:
én az ilyenre ugrabugrálva szoktam táncolni:D persze csak itthon, de tök jó érzés
23,L
3/10 A kérdező kommentje:
huh akkor nem vagyok egyedül :)megnyugodtam..:D azt hiszem akkor te is ilyen bolondlányka vagy:D ;)
2010. aug. 22. 22:18
4/10 anonim válasza:
Jaja! :D Én is felszoktam dobodni pörgős számokra! :D Meg tök jó lesz a hangulatom, meg csomó tervemet megvalósíthatónak érzem, de nem ilyen szaroktól. :/ Bocsi valamit iszonyat gáz ez a szám, nagyon szar ízlésed van.
5/10 anonim válasza:
nekem a takarítás megy gyorsabban,ha zenét hallgatok..egyszerűen felpörgök tőle:D
6/10 anonim válasza:
nem csak te:D énis van hogy hallgatok ilyeneket amikor eleve pörgök,és így csak jobban felpörgök x) pedig a stílusom teljesen más.bár mondjuk én minden féle zenét szeretek:)szóval nekem
7/10 anonim válasza:
*szóval nekem a zenétől függ a kedvem x)
8/10 A kérdező kommentje:
mint írtam...a stílusom egyáltalán nem ilyen..meg talán az is közrejátszhat abban hgy ezt a zenét hallgattam hogy van egy film amiben szinte végig ez szól..és erről mindig az jut eszembe, és az hogy kint ülök a teraszon, és napozok, és az emberek sétálnak az utcákon, és boldogok..nem úgy mint most..senki ki se mozdul..mindenki otthon ül..senkit nem látni kint :( talán ez a zene az sugallja felém amit szeretnék ha úgy lenne..de tudom hogy nem lesz..
2010. aug. 23. 12:13
9/10 anonim válasza:
Ratyi egy szám de attól te még lehetsz jó fej ha nem ilyen a stílusod. Ha én meghallok egy jó zenét nem bírom ki hogy ne mozogjak rá. :D
10/10 A kérdező kommentje:
én alapból olyan vagyok..hogy imádok koncertre járni is..de diszkóba is..szoval én ilyen vegyes vagyok..imádok pörögni..én olyan " ha kell az asztaltetején táncolok" is vagyok:$
2010. aug. 23. 19:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!