Gáz ha egy 17-18 éves fiu sír?
Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 20:11
31/34 anonim válasza:
Úristen!Nevezzetek régi módinak de én hányni tudnék attól ha egy fiú sír!
32/34 anonim válasza:
Jézusom.... Te nem régimódi vagy, hanem egy érzéketlen barom!
Bocs az offért! Üdv: Gyuszi
33/34 anonim válasza:
En nem vagyok egy siros tipus, vagyis fizikai fajdalom miatt nem szoktam sirni, esetleg elpirosodok, de a lelki fajdalom az teljesen mas. Most peldaul szeretek egy lanyt, aki viszont mast szeret ezt a szamot hallgatva ( http://www.youtube.com/watch?v=GMW_Z_yn4hw ) elkezdtem sirni.
Ahogy az egyik kommentelo irta:
"Ettől a zenétől belül ordítanék, kívül sírnék, magamban felkorbácsol, s közben megnyugtat. Mit mondhatnék még....nemtudom...a zene magáért beszél! IMÁDOOOOOM!!!!!"
17/F
34/34 anonim válasza:
Nem dehogy! Mindenkinél eltörhet a mécses. :) De inkább az a ciki ha egy oltásnál vagy ilyennél sír. De ha mástól egyáltalán nem az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!