Nem biztos hogy meleg, lehet kicsit túl perverz is:D 14 éves, az évek majd kialakítják. Ilyen koban még nem leht semmit sem mondani.
2010. aug. 16. 19:15
3/15 anonim válasza:
Ez teljesen természetes és rendjén van, mert már észre vette, hogy lányok is vannak a világon. Pusztán a figyelme a lányokra terelődött, hiszen még csak most kamaszodik.
2010. aug. 16. 19:17
4/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tényleg barátnő lehet a dologban, de akkor ezt megkérdezem tőle,ha hazajön.
2010. aug. 16. 19:21
5/15 anonim válasza:
Ez egy divathullam ami a kamaszkorral kezodik el. >> EMO
Itt a lanyok foleg nadragot es a fiuk pedig sokszor szoknyat vesznek fel. "." A lanyosabb fiuknal ez az oltozkodesen is latszodik es sokszor sminkelnek is.
2010. aug. 16. 19:30
6/15 anonim válasza:
Hajjaj nekem annyi velem egyidős fiú barátom van hogy az kész csoda:) És az ÖSSZES olyan perverz hogy mindent megtenne azért hogy valamelyik lánytól csempésszen ilyeneket:P
Szóval SZERINTEM ez lehet a dologban:)
2010. aug. 16. 19:32
7/15 anonim válasza:
ja 14/L voltam:)
2010. aug. 16. 19:32
8/15 anonim válasza:
Pasim egyszer elvitte az egyik szoknyámat és harisnyámat majd azt mondta holnap visszaadja...majd másnap mentem át hozzá és az ágyban ebben aludt :D mikor felkeltettem rajta volt. Hát nagyon muris volt! Igenis a mai pasik perverzek!
15/L
2010. aug. 16. 19:44
9/15 anonim válasza:
Én is aggódnék.Nem olyan kicsi már,h ne tudná mi fán teremnek a lányok,és azok milyen ruhát hordanak.Próbálj vele elbeszélgetni,mert mindettől függetlenül lehet vmi nagyon egyszerű magyarázata is a dolognak.
2010. aug. 16. 21:12
10/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mióta természetes a perverzség.Az én fiam 17 éves, de tetőtől-talpig férfiból van.Lehet, hogy tényleg barátnő van a dologban, de én is rákérdeznék a helyedben, mert ha mégsem, akkor elég rossz irányban haladnak a dolgai.Egyáltalán nem természetes, ha egy fiú női ruhákat hord.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!