Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kérjek születésnapomra?

Mit kérjek születésnapomra?

Figyelt kérdés

Én egy 16 éves fiú vagyok.Augusztus 26-án leszek 17.

De nem tudom hogy mit kérjek születésnapomra.

Ti mit kérnétek?Minek örülnétek?

2010. aug. 16. 10:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
40%
Két húsz kilós tárcsa jól jönne most. De kéne egy új hátsókerék az mtb-be. De már annak is örültem volna ha a szülinapi pénzemen nem kaját kell vennem, mert ugye ezek szórják a pénzt össze vissza a gyerek meg d*göljön éhen mi? Na mindegy...
2010. aug. 16. 10:55
 2/16 A kérdező kommentje:
első:bunkó...
2010. aug. 16. 11:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Kérj egy minihűtőszekrényt a szobádba :D Én sem tudtam mit kérjek, mondtam a szüleimnek , lepjenek meg , erre kaptam egy piros minihűtőszekrényt. Igazából tök felesleges , de jól mutat, és lehet vele menőzni ,ha áthívod a barátaidat, és ha éjszaka megszomjazol, nem kell kimenned hideg italért, és ha éhes vagy akkor sem. :)
2010. aug. 16. 11:46
 4/16 anonim ***** válasza:
42%
Miért is vagyok bunkó kishaver? TE kérdezted, hogy mit kérnék?! Én meg csak leírtam mit kaptam helyette! Erről ennyit, kis taknyos.
2010. aug. 16. 11:58
 5/16 A kérdező kommentje:

Hát az első kommentedből azt olvastam le hogy lenézed a mi korosztályunkat..

És engem csak ne nevezz taknyosnak..

Kíváncsi lennék te hány éves vagy..

2010. aug. 16. 12:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem tudod mit akarsz akkor kérj pénzt.Azt elrakod és ha valamire fog kelleni megveszed belőle.Én mindig pénzt kapok+könyvet,mert szeretek olvasni.
2010. aug. 16. 12:34
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem nézem le a korosztályod erről szó sincs. 19 vagyok tehát nem vagyok sokkal öregebb, csak ezt nem értem, hogy ha ennyire jó dolgod van miért nem döntesz magadtól? A másik az, szerintem örülj, hogy egyáltalán kapsz valamit mert tartogathat még egy egy jó kis meglepetést az élet. Engem még fel se köszöntött anyám...
2010. aug. 16. 12:42
 8/16 A kérdező kommentje:

Hát ezt az ajándékot én is kis értékbe gondoltam egyébként

Megfelejtkezett róla?:S Vagy nem volt pénz?

2010. aug. 16. 12:43
 9/16 anonim ***** válasza:

Itt nem a pénzről van szó mert nem kértem volna semmit. Egyszerűen a felköszöntésről! Annyi nem csúszott ki a száján, hogy 'szülinapot... Fater nem felejtette el, anyám meg biztos megint kezd bekattani:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2010. aug. 16. 12:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Uhh Sajnálom:S
2010. aug. 16. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!