Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ciki hogy a lányom 14 évesen...

Ciki hogy a lányom 14 évesen is barbizik?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A lányom nemsokára lesz 14 éves és néha még szokott barbizni. Nekem nincs vele gondom, de ő cikinek érzi. Tényleg ciki?
2021. jan. 22. 07:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Sok felnőtt is játszik, apukám még az én gyerekkoromban is repülőmaketteket rakott össze, más felnőtt ismerősöm játékkatonákat fest. Szóval normális. Nyilván már nem úgy játszik velük, mint egy hatéves, de azzal semmi gond, ha a játékosság megmarad egy felnőttben. Nem kell, hogy cikinek érezze, mondhatja azt is, hogy gyűjti őket.
2021. jan. 22. 13:52
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

Ez a "ciki" olyan hülyeség. Persze, hogy "ciki", mert az ő korában az a "menő" csaj, aki piál, bulizik, szexel, meg lotyónak öltözik. Életkori sajátosság.

A felnőttség egyik része szerintem, ha elér oda az ember, hogy már konkrétan lefossa, hogy más szerint mi a "ciki" és lazán azt csinálja ami őt boldoggá teszi.

Ha úgy érzi, hogy nem tud túllépni ezen az érzésen, akkor se dobjátok ki a babákat, tegyétek el. Sose lehet tudni. Sokan vannak akik vagyonokat fizetnek, hogy 1-1 gyerekkori babájukat visszakapják.

2021. jan. 23. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:
19%
Egy 14 éves kisgyerek mivel játszon ha nem azzal amivel a többi kisgyerek?
2021. febr. 9. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Későn érő. Nem ciki. Örülj neki.
2021. febr. 11. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

Nem ciki, amúgy se az osztálytársai előtt csinálja. Ha meg fél, hogy kinevetnék ettől, inkább ne reklámozza előttük. A legjobb barátainak, akikkel tényleg bizalmas viszonya van, nekik talán akár elmondhatja, de még nekik se kell; mert ha túl hangosan csodálkoznak rá, lehet, hogy kiszivárog. Tehát,ha fél, hogy emiatt piszkálnák, inkább ne beszéljen róla lehet,hogy senkinek.

Meg amúgyis lehet,hogy jobb mintha minden pasival ágyba bújna még ennyi idősen. Amúgy szerintem inkább lehet fura, meg szokatlan, de cikinek nem mondanám semmiképpen.

2021. febr. 17. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!