Lányhoz megyek házibuliba mit vigyek neki? (ez lesz az első ilyen bulim) 14F
Szerintem ne piát vigyél.Ha a lánynak akarsz vinni valamit,ne piát vigyél,mert a házibuliba elfogy.
Inkább valamit ami csak az övé.
Pl.:bonbon,mellé nyaklánc,karlánc,fülbevaló,mécsestartó,valami kis szobadísz.
Nálunk van egy kis ajándékos bolt,a múltkor asztali díszt vettem.Egy kis,kék delfin,gyönyörű szép és csak 300Ft volt,mellé egy bonbon max. 1500Ft-ból kijön és lesz mellette maradandó dolog is!:D
15/L
házibuliba mész vagy pizsibula vagy szülinapi buliba??
MOst komolyan,mert ha házibuliba akkor nállunk nem ilyen kis delfin díszeket szoktunk vinni..
Mikor nállunk volt a házibuli tesommal (én 15lány ő 14 fiú) akkor mindenki hozott chipset vagy enrgiaitalt meg ilyeneket vagy semmit se.
Ha én megyek buliba akkor se dobomnagy cuccra,mikor találkozunk valahol a többiekkel akko beszaladunk a kisboltba mindenki vesz valamit aztán kész,nem ajándék csomagot készitünk. :)
És nem azért,mert egy parasztok vagyunk hanem,mert barátok vagyunk és mivel nem milliomosok így mindenki visz chipset,üditőt,néha alkoholt aztán kész és bulizok :D
Nállunk így szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!