Az gáz, ha még 10 évesen szeretem a Micimackó sorozatot?
Figyelt kérdés
Most nem az hogy egy nagy rajongó vok, dvd-m van belőle 2, és ha a tv-be megy, akkor is szívesen megnézem.
Én nagyon gyerekesnek tartom magam ezért. =(
2010. aug. 12. 10:03
21/46 A kérdező kommentje:
:) köszi
2010. aug. 13. 14:44
22/46 anonim válasza:
Én egy 13 éves lány vagyok, és még mindig szeretem...:D
23/46 anonim válasza:
Szia..én 17 éves vagyok..:D és a minimaxon ha pont elkapom meg szoktam nézni a varázslatos iskolabuszt..Tegnap is megnéztem,de nem hiszem hogy ettől gyerekes lennék..én azt hiszem minden embernek a felnőtteknek is szükségük van néha a mesékre..
24/46 anonim válasza:
Szia! Éljenek a mesék! Főleg Micimackó! 53 éves vagyok, fiam 28, unokám 5 éves. Hétvégén együtt nézzük a Micimacot, és egyformán élvezzük mindannyian. ezt nme lehet megunni.-D
25/46 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!
2010. aug. 13. 20:09
26/46 anonim válasza:
szerintem igen,am ha reggel nem megy semmi viván,vagy ilyenek,néha pakolok,azt nézem közbe ha megy rtl.en. vgy mi
27/46 A kérdező kommentje:
=P =) XP X)
2010. aug. 14. 12:19
28/46 anonim válasza:
Én 14 vagyok és valamelyik nap apámmal(40) néztem a micimackót. Istenem olyan jókat röhögtünk rajta :D Nagyapám meg szokta nézni a Thomas a gőz mozdonyt. Pedig már ő is 64 éves. :D Mindenki gyerek a szíve mélyén. Ebbe semmi gáz nincs ;)
~A Disney mesék a legjobbak. Nem azok amik a Cartoon Networkön mennek :D~
30/46 anonim válasza:
Mivel még kicsi vagy.-.-
És nem gáz, csak én nem reklámoznám..
De amugy ez kit izgat?
Ezért vagy gyerekes. mert képes vagy egy ilyen buta kérdést feltenni.-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!