Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vannak itt leendő ötödikesek?...

Vannak itt leendő ötödikesek? Általánosra értem. C:

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 15:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én 5-es leszek. Van 2 bátyám, mondták, hogy semmi extra, a mi sulinkban olyan az 5., mint a 4., csak van plusszba töri és nem kell 3-ig bent lenni.

Kisgimi? Olyanba ment egy volt osztálytársam, kértem, hogy majd számoljon be róla. De nem hiszem, hogy sokkal nehezebb lenne.

2010. aug. 11. 23:52
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem annyira vészes az az 5. :)

Új oszifőd lesz,megváltozik néhány óra,sőt újak is lesznek,én úgy emlékszem hogy alsóban 4 év alatt tanultam összesen annyit,mint 1 év alatt 5.ben,szóval tanulósabb volt számomra. Bár 6 éven keresztül szín 5-ös voltam,szóval az 5.osztály is benne van,menni fog ez,ne aggódj! Sok sikert!! :)

15L

2010. aug. 12. 08:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lányom megy 5.be,én is kíváncsi leszek,főleg hogy szereti elbliccelni a tanulást.Sokszor már szigorral kell rávennem a tanulásra,jó volna ha erre nem lenne szükség.
2010. aug. 12. 08:32
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig kitűnő voltam év végén 6.-ba 3 négyesem lett. Az 5. nagyon könnyű nyugi
2010. aug. 12. 14:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Az 5 nem annyira nehez, akkor meg jol tanultam. De ahogy kozeledtem a 8 fele, egyre tobbet rontottam:)

Most en a 9-be megyek, ugyhogy nekem eleg nagy valtozas lesz:)

15/L

2010. aug. 12. 14:15
 16/24 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok, köszönöm szépen ezt a sok választ! :) Mellékesen: két bátyós, nem te vagy az, Yéww? :D Ha nem, bocsánat. :)
2010. aug. 12. 14:24
 17/24 anonim ***** válasza:

Jéww, már másodjára botlunk egymásba. :'D Egyébként sejtettem, hogy te vagy az. :P

És most nem kérek bocsáantot az offért, hiszen a kérdező kérdezett. x)

2010. aug. 12. 14:26
 18/24 A kérdező kommentje:
Itt offolhatsz tőlem akár meddig, én kérdésem; ha mást nem zavar, mondom, tőlem... :"D Tegnap fent voltál Skype - on, rádírtam. Öt órát vártam rád, aztán feladtam. xD
2010. aug. 12. 16:08
 19/24 anonim ***** válasza:

Igaz, én nem vagyok sem leendő 5.-es, sem 5.-es, de azért válaszolok:

Ha a kisgimit az alatt érted, hogy 4. után elmész nyolcosztályos gimibe, akkor ott az 5. osztály egyáltalán nem nehéz. Tudom, hiszen én is "kisgimis" vagyok. Az 5. nagyon könnyű év volt számomra. :) Az általános iskolai ötödik osztály sem nehéz, bár ezt nem tapasztalatból, hanem ismerősök elmondásaiból tudom. Hiszek nekik, nem szoktak hazudni. ;)

2010. aug. 12. 17:41
 20/24 anonim ***** válasza:

5 órát? Csak? Höh, nagyon türelmetlen vagy. xDDD

Am mikor? O.o

2010. aug. 12. 18:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!