Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rosszul tettem, hogy elengedte...

Rosszul tettem, hogy elengedtem a 16 éves lányom egy rocker társaságba bulizni?

Figyelt kérdés
Idén szeptemberben költöztem a lányommal új városba, ezért kivettem a régi középiskolájából is. Itt hamar lettek új barátai, de szinte csak színeshajú rockerek, akik láncokat hordanak és tarajban hordják a hajukat. Nekem ezzel nincsen semmi problémám, sokat mesél a lányom és megbízok benne. Jövőhét pénteken el akar menni velük bulizni (kb 30-an lennének) és ott is aludna, de nem szívesen engedem el, pláne így karantén alatt. (A nyolc órás időkorlát miatt alszik ott) Megengedtem neki, de nem tudom, hogy visszavonjam-e ezt az engedélyt. Nem ismerem sem a barátait, sem a helyet ahova mennének, és abban sem vagyok biztos, hogy nem fognak sem inni, sem cigarettát szívni.

2020. nov. 18. 18:17
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
81%
A 2. és a 8. hozzászólóval értek egyet. Most az a helyes döntés, ha a járványhelyzetre figyelemmel vagyunk, eleve nehezen érthető, hogy valaki most bármilyen összejövetelt szervez. Ha viszont ez nem lenne, nyugodt szívvel elengedhetnéd. Mi is hasonló társaság voltunk. Az, hogy színeshajú rockerek, sokmindent szerintem nem befolyásol, sem pozitív, sem negatív irányba. Nem ettől függ, hogy lesz-e gond. 15 évesen egyedül mentem el életem első, egy hétig tartó rockfesztiváljára. Előtte meggyőztem a szüleimet, hogy bízhatnak bennem, nem lesz gond. Bíztak bennem, nem volt gond. Életem meghatározó élménye, nagyon jól éreztem magam. Persze én fiúként voltam ebben a helyzetben, azt is megértem, ha a lányokat jobban féltik a szüleik.
2020. nov. 18. 18:53
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem engedném el, de nem azért mert rocker a társaság.
2020. nov. 18. 18:55
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Detto csak a virus helyzet miatt nem engednem el. Plane ha ilyen megbízható.
2020. nov. 18. 19:16
 14/22 anonim ***** válasza:
92%
A színes hajú kakas gyerekek nem rockerek. Punk vagy más. Csak hogy tisztázzuk.
2020. nov. 18. 20:12
 15/22 anonim válasza:
24%
Kedves 14.! Ez a kérdés szempontjából irreleváns.
2020. nov. 18. 20:14
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem, rocker barátaim vannak, szerintem remek srácok. A punkok már más tészta. Egy jelentős részük a vizet sem ismeri, elég igénytelenek. Szerintem nem irreleváns.
2020. nov. 18. 20:16
 17/22 anonim válasza:
43%
Azért totál irreleváns, mert a kérdező a körülményeket írta le, valószínűleg egy kicsit sem érdekli, hogy a festett hajú bohócok éppen minek hívják magukat, az érdekli, hogy elengedheti-e velük a lányát vagy sem. És ebben igaza is van.
2020. nov. 18. 20:20
 18/22 anonim ***** válasza:
68%
Nem engedném. Rokonságban pont egy ilyen buli után (20-25 ember volt ott) 1 ember kb 100at fertőzött meg közvetlenül és közvetetten.
2020. nov. 18. 20:26
 19/22 anonim ***** válasza:
5%

A kérdezőnek nem a vírus a gondja elsősorban, hanem a punk társaság, különben nem azt részletezné, hogy hogyan néznek ki, és mit szívhatnak...

Melyik város ez? Ha ekkora létszámú punk és rocker közösség van, költözök!

2020. nov. 18. 22:13
 20/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem engedném, de nem azért, mert rockerek. A jelenlegi rendelkezések szerint tilos az ilyen fajta csoportosulás.
2020. nov. 19. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!