Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a nyári szünetben?

Mit csináljak a nyári szünetben?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék kapni,hogy mit csináljak a nyári szünet hátralévő részében.Testvérem 18 éves lesz és délig alszik szóval addig hangos dolgot nem tudok csinálni.Valamilyen jó ötlet kéne egy 12 éves lány részére.Előre is köszönöm a válaszokat.Kutyám sajnos nincsen!Arra gondoltam h mások kutyáit megsétáltatnám.De kéne még más ötlet is.
2010. aug. 10. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Hát jókor kérdezed; mindjárt vége :S :'(
2010. aug. 10. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A barátokkal én mindig jól érzem magam...Mehettek együtt strandra, sportolhattok valamit(pl. biciklizés, görkorcsolya, stb.), vagy csak egyszerűen beszélgessetek akármiről, ami eszetekbe jut(könyvek, filmek, fiúk:), stb)!

15/L

2010. aug. 10. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Rajzoljd,fess! Biztos maradt meg a suliból temperát,festéked.Mintákat lehet boltban kapni,de én jobban szeretek képről,vagy csak úgy festeni.Nagyon jó kikapcsolódás,ráadásul keretbe téve,vagy felragasztva a szobádba nagyon szép.:)

Ezen kívül: bicikli,sportolás,tornázás TVre,regényírás,versírás,zenehallgatás,olvasás,táncolás,

takarítás,szobádban lomtalanítás,díszétes.

Soroljak még? ;)

2010. aug. 10. 13:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Tudom h nincs sok hátra a suliból de eddig tudtam mit csinálni.Utolsó válaszoló mondhatsz még ötleteket.
2010. aug. 10. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézz szét s szobádban,egy lány nem tud unatkozni! :D

Néhány ötlet : sminkeld ki magad,csináld meg a hajadat,vasald ki,göndörítsd be,olvass,rajzolj,fess,napozz,biziklizz,görkorizz,gépezz,nézz mesét,sétálj,hívd át valamelyik barátnődet,menetek fagyizni,esetleg moziba,ha elengednek.:)

Hirtelen ennyi jutott eszembe.Remélem segítettem,további nagyon szép szünetet kívánok! :)

15L

2010. aug. 10. 23:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket!!
2010. aug. 11. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld azt amit én. Minden nap megyünk a haverokkal strandra, vagy nyársalunk, sátorozunk, ottalszunk egymásnál és rengeteget hülyéskedünk :D nagyon jó ez így :) főleg h mostanra kialakult egy megszokott baráti kör :)
2010. aug. 11. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!