Mit csináljak a nyári szünetben?
A barátokkal én mindig jól érzem magam...Mehettek együtt strandra, sportolhattok valamit(pl. biciklizés, görkorcsolya, stb.), vagy csak egyszerűen beszélgessetek akármiről, ami eszetekbe jut(könyvek, filmek, fiúk:), stb)!
15/L
Rajzoljd,fess! Biztos maradt meg a suliból temperát,festéked.Mintákat lehet boltban kapni,de én jobban szeretek képről,vagy csak úgy festeni.Nagyon jó kikapcsolódás,ráadásul keretbe téve,vagy felragasztva a szobádba nagyon szép.:)
Ezen kívül: bicikli,sportolás,tornázás TVre,regényírás,versírás,zenehallgatás,olvasás,táncolás,
takarítás,szobádban lomtalanítás,díszétes.
Soroljak még? ;)
Szia!
Nézz szét s szobádban,egy lány nem tud unatkozni! :D
Néhány ötlet : sminkeld ki magad,csináld meg a hajadat,vasald ki,göndörítsd be,olvass,rajzolj,fess,napozz,biziklizz,görkorizz,gépezz,nézz mesét,sétálj,hívd át valamelyik barátnődet,menetek fagyizni,esetleg moziba,ha elengednek.:)
Hirtelen ennyi jutott eszembe.Remélem segítettem,további nagyon szép szünetet kívánok! :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!