Mekkora ágyban alszik kiskamasz gyermeketek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 07:31
3/18 anonim válasza:
Rossz kategória....
Amúgy kihúzható kanapé ágyon ikea hemnes
4/18 anonim válasza:
12 éves, kihúzható kétszemélyes kanapé, 160*200 kihúzva
5/18 anonim válasza:
90x200as atalakithato emeletes agyat vettunk amikor 2 es 4evesek voltak, 8 es 10 lesznek amikor ketteszedjuk es kulon szobaban egyes agy lesz beloluk.
6/18 anonim válasza:
Most még sima 90×200asban. Most rendezzük át a szobáját és kap francia ágyat.
7/18 anonim válasza:
8 éves, mondjuk még nem kiskamasz lány , de 2 ágya van, egy galériás ágy és egy kanapé, 90*200 mindkettő, így nálunk aludhat barátnő is, vagy ha vendég jön a kanapé a vendég ágy is.
8/18 anonim válasza:
90x200-as ágya van mindegyiknek.
9/18 A kérdező kommentje:
8 éves, 150 centi.
Most vennék ágyat, nem tudom, hogy 90*200v 120*200-ast vegyek neki.
Amúgy a bútorok kategóriába tettem, nem tudom, miért van a kamaszban.
2020. okt. 29. 11:31
10/18 anonim válasza:
Szerintem a 90*200 elég neki kisebb helyet is foglal meg még nincs is párja aki ott aludjon de én az ikeás brimnes vagy hemnes kihúzható ágyakat ajánlom kevés helyet foglalnak és ha szélesebb ágy kell 2 perc alatt ki lehet húzni 160 assá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!