Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem tudom, hogy most mit tegyek?

Nem tudom, hogy most mit tegyek?

Figyelt kérdés

A Balaton mellett van egy utazó cirkusz - gondolom, hogy sokan ismerik - ahová minden évben el szoktunk menni - van, amikor 3x is - én fizetem magamnak a saját zsebpénzemből.

Az egyik akrobata nagyon megtetszett nekem, "csak" 5 évvel idősebb nálam.

Viszont az IWIW-en láttam, hogy van barátnője :-( Nekem még sohasem volt barátom, eléggé visszahúzódó vagyok.

Anyukámmal már voltunk idén ebbe a cirkuszba, de erre a hétre, vagy az ez utánira még tervezzük, hogy elmegyünk.

A gond ott van, hogy nagyon szeretnék vele egy kicsit beszélgetni. De mivel nem merem megszólítani (sem), ez elég lehetetlenül hangzik.

Szerintetek mit tegyek?

Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!

2010. aug. 9. 15:45
 1/9 A kérdező kommentje:

Sem a cirkuszt, sem az akrobatát nem szeretném megnevezni:

1., a reklámozás elkerülése végett,

2., nehogy valaki rájöjjön az illető személyre!

Köszönöm! :-)

2010. aug. 9. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Hagyd. Hiszen van barátnője.

Nem ildomos belepiszkítani.

Ha összejönne valami, akkor pedig nem is érdemes.

Jön majd másik fiú.

2010. aug. 9. 15:50
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Igen, de sajnos pontosan nem tudom. Ki tudja, hogy valóban igazat mond-e? Mivel csak a családi állapotán látom, hogy kapcsolatban van, nem tudom biztosan.....

És Isten mentsen, hogy én elrontsam a kapcsolatát, ez nem áll szándékomban! Még várom a további válaszaitokat!

2010. aug. 9. 15:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Különben nagyon kedves, és közvetlen fiú (de mindenkivel) :-)
2010. aug. 9. 16:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Ja, és az a baj, hogyha még lenne is belőle szerelem (amit erősen kétlek, sajnos), akkor is csak interneten keresztül tudnánk kapcsolatot tartani, és majd csak 2011 nyarán találkozni.

Még sose éreztem ilyet, nagyon furcsa érzés...

2010. aug. 9. 16:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyrészt 5 év van köztetek, ami 30as évekbe nem tűnik fel, de tizenévesen még sok. Ha össze is jönnétek, ő valószínűleg már többre vágyna, mint csók,puszi,kézfogás. Távkapcsolat pedig szerintem egyetérthetünk, hogy nehézkes.

Ettől függetlenül felveheted msnre, beszélgess vele, utána már élőbe is köszönhetsz neki vagy egy apró mosoly.

De ne várj túl sokat tőle, csak barátkozás.

Hidd el, lesz majd más aki hozzád illik!

2010. aug. 9. 16:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2010. aug. 9. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Simán szolitsd le,nem veszithecc,én szimpi idegenekhez merek szolni...azt nem lett mélg bajom
2010. aug. 11. 10:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Voltunk a cirkuszban... Na, hát nem szeretnék dicsekedni, mert jó nagy hü.lye voltam! A 32 éves bátyjához simán oda mertem menni autogrammot kérni, de hozzá nem.

Képzeljétek, anyukám ment oda - elmesélte anyukám, hogy nem merek odamenni. Én arrébb áltam tőlük, állítólag nagyon nézett, de nem látott meg, mert háttal áltam!

Nagyon ügyes voltam ugye?! :-(((

2010. aug. 17. 11:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!