Egy 13 éves sminkelhet?
A lányom 13 éves lesz holnap. Születésnapjára egy szempillaspirált és egy szájfényt kért a Florence by Mills-től.
A szájfény nem annyira durva, linkelek képet: [link]
Nem tűnik nagyon 'felnőttes' sminkeknek.
Valószínűleg iskolában is használná őket. Megvennétek a lányotoknak?
Én 13 évesen inkább csak bizonyos alkalmakra engedném a sminket, suliba inkább csak középsikolától kezdve.
Viszont ebben a korban teljesen érthető, hogy már szeretne kezdeni sminkelni, teljesen tiltani biztos, hogy nem kellene.
Utolsó, ez jó nagy hülyeség. Szerintem egy teljesen NATÚR sminkben nincs semmi, ami miatt rá állna a cigire, alkoholra stb.
Különben a legtöbb osztálytárs jóval többet használ mint egy szempillaspirál és egy szájfény, szóval nem hiszem, hogy a lányomat pont a sminkje miatt fogják kinézni.
Mi köze van a sminknek a terhességhez? Sajnálom, ha neked van ehhez viszonyítható személyed, viszont az én lányom egyáltalán nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!