Szándékosan tönkretett telefon után ti vennétek
másikat? 14 éves gyereknek?
Figyelt kérdés
Fiam a saját feje után ment, nem hallgatott senkire ezért olyan telefont választott ami nem tetszett neki. Mi kértük hallgasson az apjára, de ő nem akart. Így 4 hónap után meghajlította és vízbe dobta. Mindez úgy derült ki, hogy az is csinálta a többiek levideózták, botrány lett belőle.
Most meg megy a hisztizés veszekedés nincs telefonja. Mondjuk ha rajtam múlna nem is lenne, de vonatozik kell hogy elérjük.
Ideiglenesen megkapta a kistesó telefonját.
Kinézett egy 90 ezres telefont, szó szerint fenyegetőzik hogy neki arra szüksége van.
Ezért én egy nagy büdös pofont adnák neki nem uj telefont.
2020. okt. 17. 07:27
32/42 anonim válasza:
Majd pár év múlva kapna. (Attól függően, hogy amit direkt összetört mennyi ideje volt meg)
Addig csak gombost adnék neki. (De ha azért látszik rajta, hogy már megbánta, s próbálja jóvá tenni, akkor azért nem egy 1000 évest, hanem egy Javásat legalább)
Én kb 3-4 évente cserélek telefont, szóval akkor kapna újat, mikor amúgyis kapna egy újat. Az, hogy direkt összetörte, nem ok új telefon vevésre.
2020. okt. 17. 11:18
33/42 anonim válasza:
Igen, kapna telefont. Valami olyasmit, ami nekem itt bejött most reklámba.
Bár azért lehet, hogy annyira megkönyörülnék rajta, hogy legalább egy 240x320 pixel felbontásút kapjon.
Mert azért még mégis csak gyerek, és 13 évesen pl 3 év nagyon hosszú idő.
2020. okt. 17. 11:52
34/42 anonim válasza:
*14 évesen
2020. okt. 17. 11:53
35/42 anonim válasza:
aki elég nagyfiú hozzá, hogy vízbe dobálja a telefonját, az elég nagyfiú hozzá, hogy telefon nélkül is fel merjen szállni a vonatra. különben sem értem, hogy a vonattal utazásnak mért előfeltétele a telefon.
(tényleg csak 28as szemét szúrja, hogy nagy hülye, úgyhogy most kicsinek elvették a telefonját büntetésből?!)
2020. okt. 17. 12:05
36/42 anonim válasza:
Csak érdeklődésképp, mivel fenyeget felnőtteket egy 14 éves gyerek?
2020. okt. 17. 17:21
37/42 anonim válasza:
Szia én is 14 vagyok és van telefonom. Nem egy ilyen extra iphone X 20 + felfogtam hogy nincs ilyen de na. Azon beszélek a barátaimmal mert elköltöztünk (na jó nem ferdítek játszani is szoktam rajta.) És megértem hogy egy telefon mostanában elég jól jön. De én se vennék neki ha ilyet csinálna. Azért a felpofozás szerintem sok legalább is én nem verném a gyerekem. De igen meg kell valahogy nevelni mert ez már nem az elfogadható kategória.
2020. okt. 20. 18:16
38/42 anonim válasza:
15-ös úgy, hogy akkor tetszett neki, de a barátai jobb telefont kaptak,és neki is persze már jobb kellett.
2020. okt. 27. 22:18
39/42 anonim válasza:
Én is vennék egy nyomogatóst! Bűntetés: 2 hónap szobafogság 4 hónap sok házimunka, 1 hónap semmi elektronikus, nincs 5 hónapig zsebpénz! Tanulja meg tisztelni azt amilye van, és a szülei munkályát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!