Van egy hisztis barátnőm?!
Sziasztok! Nemrég kerültünk 6-dikba és jött két új lány osztálytárs.Eddig két lány volt,én és a másik lány legjobb barátnők voltunk,most egyikünk az egyik lánnyal a másik pedig a másik lánnyal volt el.Ezzel nem volna semmi probléma de az én legjobb barátnőm eléggé irigykedik erre és emiatt össze is vesztünk(már kibékultunk) tegnap csináltam egy osztály csoportot és a legjobb barátnőm előállt azzal az ötlettel,hogy nevezzük el hülyén az embereket,én mondtam neki,hogy én nem szeretném ezt mivel a többieknek valószínűleg nem tetszett volna és ebből nem szerettem volna konfiktust.Erre a legjobb barátnőm besértodott,hogy én nem parancsolók neki meg ilyenek és kilépett a csoportból.
Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? :(
11 ha lesz alkalmam akkor megpróbálom :)
Köszi az eddigi válaszokat:D
Még jöhetnek:P
Mindenképpen VILÁGOSÍTSD FEL, hogy elkaphatja a koronavírust ÉS ABBA A SZÜLEI HALHATNAK BELE, VAGY A NAGYSZÜLEI!!!
Ne kockáztasson "hiszti" rohamokkal semmit, mert sajnos még a mentőknek sincs állítólag elég kapacitása a koronavírus tesztek elvégzésre!!!
Próbálja meg elismerni kivételesen, hogy TE ALAKÍTASZ CSOPORTOKAT, NEM PEDIG Ő!!! Vagy Ő alakítson másikfajta csoportot, ami Neki tetszik.
Ezenkívül a MENTÁLIS EGÉSZSÉGÉT SE TEGYE TÖNKRE értelmetlen féltékenykedéssel!
Jelenleg a "társadalmi együttműködés" az, ami nagyon fontos. A SZOLIDARITÁS KIEMELT HANGSÚLYOZÁSA!!!
Nemsokára jönnek a hőmérőzéseken kívül a hőkamerák is az iskolákba - állítólag októbertől. (Iskolaőrök nincsenek a személyzeten kívül?!)
Úgy tudom, hogy Ők is intézkedhetnek ilyen esetben. (Remélhetőleg kíméletes módon és nem "verekedéssel". De mindenképpen HATÓSÁGI felszólítást alkalmazva.)
Legvégső érvem az iskolapszichológus.
Elképzelhető, hogy VALAMILYEN TRAUMATIKUS ESEMÉNY hatására változott meg a magatartása.
Én azért nem lennék túlzottan KÁRÖRVENDŐ - nem szép tulajdonság!
Ui: remélhetőleg HIT- ÉS ERKÖLCSTANT tanítanak vallási felekezetek munkatársai abban a bizonyos iskolában...
19 kb 5 éve lett öngyilkos az édesapja de eddig nem volt ilyen! Hitet tanitanak,pont az osztályfonokunk
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!
Még jöhetnek💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!