Szülők,ti mit tennétek,ha 13-15 éves fiatok teherbe ejten egy lányt?
Figyelt kérdés
Próbálná titkolni.2020. szept. 8. 20:15
11/25 anonim válasza:
Három fiam van, és ez a rémálmom, amit kérdezel!
Már most, kisiskolás korukban nehezen vagyok ura a helyzeteknek, szóval tutira magamat, a sz@r nevelésemet (is) okolnám!
Mit tennék, hát... valahogy arra gyúrnék, hogy őszinték tudjanak lenni velem, hogy megnyíljanak. Aztán a férjemmel együtt keresnénk fel a kislány szüleit, hogy megbeszéljük a továbbiakat.
Amúgy meg rohadtuk kész lennék, ha erre irányult a kérdés.
12/25 anonim válasza:
Felkeresnem a lanyt/szüleit és megkérdezném, mi a terv. Ha abortusz, fizetném a felét, ha meg akarja tartani, fizetném a gyerektartast amíg nagykorú nem lesz a fiam.
13/25 anonim válasza:
Én soha nem hallottam még olyat, hogy egy 13 (!) éves fiú teherbe ejtsen valakit. Fordítva, hogy egy 13 éves lány lett terhes, olyat már igen, na de fiú? 😳
14/25 anonim válasza:
Az abortuszt minden esetben azért kockázatos bevállalni, mert a lány azután már kétséges, hogy normális szexuális életet legyen képes élni. Ezenfelül, ha szeretne gyereket vállalni, nem biztos, hogy sikerül.
15/25 anonim válasza:
14!
2020-at írunk, nem 1800-at, a reális esély abortusz utáni meddőségre kb 0
16/25 anonim válasza:
Nekem is 2 fiam van és rettegek ettől, pedig én nem kezelem tabuként, mindent a nevén nevezünk, már beszéltünk konkrétan arról is, hogy a "megszakításos védekezés" sem védekezés, ne szórakozzanak vele, mert nekik nem lesz beleszólásuk a végén, hogy a gyerek marad vagy sem csak a lánynak, és sosem tudhatják melyik lány bolond annyira, hogy csupán heccből felcsináltatja magát (én semmin nem lepődök meg már). Szóval kaptak fejenként 2 doboz óvszert, és mondtam, hogy ha elszórják a zsebpénzüket, akkor is szóljanak és én megveszem vagy az apjuk, de sose szexeljenek gumi nélkül. 14-15 évesek és komolyan rettegek, hogy amikor felelősségteljesen kell dönteni, akkor elég lesz e amiket eddig mondtam. Ha pedig mégse, hát akkor mennék a lány családjához az illetékes fiúval, hogy megbeszéljük a teendőket, de nagyon erőteljesen próbálnám sugallni az abortuszt és akár a teljes költséget is állnám, ha az nekik megterhelő.
17/25 anonim válasza:
A lány korától is függ a dolog, ha 18 feletti akkor a rendőrség segítségével kopognék az ajtón, ha vele egyidős nagyjából akkor mondanám neki, hogy megoldjuk valahogy, de semmi jóra ne számítson. Legyünk azért valósak, taníthatod bármennyit a gyereked, egy kanos gyerek iazonyat buta tud lenni. (nekem is majdnem sikerült hülyeséget csinálnom, mert elhittem amit egy 19 éves csaj mondott).
18/25 anonim válasza:
Szégyelném magam a rokonok, ismerősök előtt
19/25 anonim válasza:
13-15 evesen?? Atyauristen. Az ilyen koru gyereknek mondjuk nem tanulnia kene gimiben, ahelyett, hogy nőket kurogat?
20/25 anonim válasza:
Nem az én bajom, nem a fiam lenne terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!