Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire normális az ha egy...

Mennyire normális az ha egy anya együtt alszik a 10-12 éves gyerekével?

Figyelt kérdés

Gyakori az együtt fürdés is. Egyfajta szoros kötöttség a lassan kamaszkorba lépő gyerekkel. Érdekelne ezzel a kérdés körrel kapcsolatos pszichológiai szakirodalom is.

Válaszokat előre is köszönöm!

Trollok meg felesleges hozzászólásokkal légyszi ne itt,tartalmas vélemények érdekelnek. Köszi!

2020. aug. 31. 00:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Az együtt alvást kicsit túlreagáljátok szerintem. Nem szeretem ezt a bezzeg régen dolgot, de régebben is volt, hogy együtt aludtak a családtagok és nem lett tőle semmi bajuk, felnőttek stb. A fürdést viszont én is kicsit soknak tartom, nem tudom miért jó más koszában fürdeni, persze ha nincs más megoldás, akkor sajnos ez van.
2020. aug. 31. 07:13
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Pl. Japánban teljesen normális mindkettő. Nem értem hogy jönnek a fusztrált gyikes nőstények ahhoz, hogy állandóan leszóljanak másokat. Ahhoz meg főleg hogy jönnek, hogy ők döntsék el mi normális és mi nem.
2020. aug. 31. 07:44
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
Utolsónak van igaza.. Azért mégiscsak az anyja a gyereknek, nem a szomszéd.
2020. aug. 31. 09:35
 14/21 anonim ***** válasza:
50%
Az a baj, hogy a frusztrált prűd agyával itt a többség egyből a szexre gondol. Anya és gyereke, az isten szerelmére. Nem dugnak, hanem alszanak meg fürdenek. Majd abbahagyják, ha valamelyiküknek kényelmetlen lesz.
2020. aug. 31. 10:56
 15/21 anonim ***** válasza:
93%

Én ugy 7.-8. osztályos koromig aludtam együtt anyummal. Nagy, kétszemélyes ágy volt a szobámban alapból, meg mivel volt saját tv-m, tudta nézni a Való Világot, s a hasonlókat. + maszírozta a hátam.

Aztán úgy lett ebből külön alvás, hogy elkezdett horkolni, én meg az ilyen ismétlődő, emberi eredetű zajokat nem bírom. (Pl ha a kutya ugat a szomszédban, vagy a tv megy, az nem zavar, de az élő beszéd, a hangos lélegzetvétel, a horkolás már nagyon is)

Ha majd a gyerek el akar kezdeni maszturbálni vagy nagyobb privát térre vágyik, akkor majd tesz róla, hogy egyedül aludjon.

A kádban amúgy hogy férnek el kettem? Csak mert én néha tusoltam együtt anyummal nagyobb koromban is (mikor mindkettőnknek gyorsan kellet) de üttük ki egymást seggel a kádból állva. :D

2020. aug. 31. 11:07
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom, h normális-e, nekem 8-10-12 éves fiaim vannak. Fürdeni egyedül fürdenek már jó ideje, de egy héten egyszer még mindegyikkel alszok egyet.

Amig ők szeretnék ezt, addig nálunk így marad. :)

szép napot!!

2020. aug. 31. 14:48
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a párom nincs otthon akkor kb 2-3x egy hónapban akkor a fiam a hitvesi ágyban alszik. 11 éves. Nagyon szeretem ahogy szuszog és hiányzom neki nap közben, plusz heti váltásban vagyunk az apukával.
2020. szept. 1. 15:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális - végül is az anyjáról van szó - mért ne lenne az? Ha mindkettő félnek így kényelmes akkor mért ne? Ettől nem lesz aberrált a gyerek meg semmi baja nem lesz tőle - nem értem mi is lehetne? Gyerekről beszélünk , nem 20 évesről!

Én is sokáig egy ágyban aludtam anyukámmal, ennél még tovább - egy nagy franciaágyban. Azt kell tudni, hogy anyukám egyedül nevelt, ketten laktunk. Volt külön szobám kicsit messzebb a másik hálószobától, de semmi késztetést nem éreztem ott aludni egyedül, egyáltalán nem vonzott, szerintem ez érthető is. Aztán amikor már igen, akkor egyszerűen átköltöztem és ennyi, onnantól egyedül aludtam. De egyébként sosem szerettem egyedül aludni nagyon.

Normális felnőtt lett belőlem, 37 vagyok és van két kislányom (velük nem alszom együtt mivel a férjemmel alszom ők pedig együtt egy másik szobában)

2020. szept. 7. 19:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem 10 évesen aludtam/fürödtem utoljára anyával/apával(nyugi apa alsó gatyába volt mikor velem fürdött

egyszer se mentem fel azóta hogy anya veled akarok aludni vagy ilyesmi

16/L

2020. szept. 9. 12:19
 20/21 anonim ***** válasza:
kérdező nagyon normális,hogy megszülöd a gyerekedet és vele alszol középsulis vagy 13-14 éves koráig ritka esett.küllő babát lányával alszik 1 szobába 1 ágyon.babet férje má s szobába alszik
2021. okt. 12. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!