Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek a 15éves lányoto...

Megengednétek a 15éves lányotoknak hogy a barátjával aludjon?

Figyelt kérdés
A lányom 15éves a barátja 17lesz nem sokára. Szeretne a barátjával aludni akivel már lassan egy éve van együtt. Ti megengednétek neki?
2020. aug. 25. 18:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
28%
#6! Persze, de legalabb nem ereznek buntudatot, hogy nem tettem meg minden tolem telhetot,hogy ne csessze el az eletet!
2020. aug. 25. 19:02
 12/27 anonim ***** válasza:
64%

Engedjétek csak. Aztán majd ha terhes lesz, le lehet szólni :

1.) ha megtartja : felelőtlen ribi, hogy képzeli, hogy nem 35 évesen szül.

2.) ha elveteti, akkor meg gyilkos

2020. aug. 25. 20:00
 13/27 anonim ***** válasza:
57%
Nem engedném. A mi családunk erkölcsébe nem fér bele. Én sem aludtam fiúnál.
2020. aug. 25. 20:01
 14/27 anonim ***** válasza:
33%

Érdekes, hogy itt az is le van pontozva aki nem engedi meg az is aki igen.Megosztó kérdés, pedig egyértelműnek kellene lennie, hogy ez helytelen. Sok C kategóriás minta szülő, had legyen terhes a kiskorú gyerek, úgyis 3847382 másik is az, nem?

Had legyen 50 abortusza mire nagykorú nem lesz,nincs még így se elég ilyen selejtből.

Én nem hinném hogy a gyerekeknek bármilyen módon is a felnőttek játékait kellene játszani. Együtt alvás után úgyis minden más jön.

De még alvás esetén sincs 2 idegen gyereknek egy ágyban a helye ha együtt járnak ha nem..

Ráér még, nem? Tanuljon, szórakozzon, akár bulizzon, de ne a dugáson meg az együtt alváson járjon az esze, neked meg ne azon, hogy ezt engeded.

A szex nem játék. Ha terhes lesz az a kislány, mert mégis Nintendo helyett a srác farkával játszik mit csinálsz majd, rohansz vele te is abortuszra és szidod a srácot? Vagy megtartjátok és kötelezed, hogy 17 évesen apaként mellette maradjon? (nem fog..)

Nem is szabadna annak a kislánynak se még együtt alvásra gondolni. Hova fajul ez a tetves korcs világ..

Neked is egy kicsit felelősebbnek kellene lenned, és nem neten kitalálni mások véleménye alapján (többség itt a gyerekeddel egy korú mégha nem is azt mondja, persze, hogy pártolja hogy aludjanak együtt..) hogy a lányod ágyában lehet-e ilyen korban egy kandúr vagy sem.

Ha akarsz még egy kölyköt a nyakadra és nagymama/nagypapa lenni nyugodtan, úgyse fognak védekezni me' az pénz. Dugni akarnak, pénzt költeni se nem akarnak, se nem fognak.'Majd kiveszem nyugi' és 9 hónap múlva nyíg az unoka a kiságyba.

2020. aug. 25. 20:36
 15/27 anonim ***** válasza:
69%
15 évesen aludt nálam az első barátom, nem estem teherbe, tudtunk normálisan védekezni. Ha egy szülő rendesen felvilágosítja a gyerekét a szexről akkor nem fog teherbe esni hiába 15 éves. Ha szexelni akarnak így is úgyis megtalálják rá a lehetőséget. Még mindig jobb ha otthon vannak, szem előtt minthogy kitudja milyen helyen történjen meg az első. Egy éve vannak együtt tehát nem egy komolytalan kapcsolatról van szó, gondolom a fiút előtte már a szülők megismerték szóval szerintem lehetne már hagyni hogy együtt aludjanak.
2020. aug. 25. 20:45
 16/27 anonim ***** válasza:
62%
Dehogy engedném
2020. aug. 25. 20:52
 17/27 anonim ***** válasza:
60%

Egyesek úgy csinálnak itt, mintha a f@sz nem állna fel napközben is...

Ha szexelni akarnak, ahhoz nem kell feltétlenül együtt aludjanak. Ha meg együtt aludnak, nem feltétlenül kell szexeljenek. De ha már akarnak, akkor inkább az egyikőjük házában, ami viszonylag nyugis hely, mint pl egy buliban.

2020. aug. 25. 20:55
 18/27 anonim ***** válasza:
79%

Értsétek már meg, hogy ez nem a szexről szól.

Egy 15 évest egyszerűen nem kell úgy kezelni, mint egy felnőttet, mert még nem az.

2020. aug. 25. 21:12
 19/27 anonim ***** válasza:
29%
Kérlek magyarázzátok már meg hogy az együtt alvással milyen probléma van, ha nem az hogy szexelnek?
2020. aug. 25. 21:19
 20/27 anonim ***** válasza:
45%
15 évesen már lassan 1 éve együtt vannak..? Szóval már 14 évesen pasizott? Szép munka. Én eleve ezt sem engedtem volna, egy kislánynak még a világon semmi dolga fiúkkal, főleg nem kell ott aludni, szóval nem, nem engedném.
2020. aug. 25. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!