Mit tennél ha kiderülne, hogy a kamasz lányod egy 20-25 évvel idősebb?
Pár napja teljesen véletlenül derült ki, hogy a lányunk hetek vagy hónapok óta találkozgat egy felnőtt férfival. Amit tudunk, hogy egy parkban találkoztak a lányom sokat jár oda a barátnőivel a férfi pedig a kutyáját viszi oda.
A férfi elméletileg orvos.
A lányom semmit nem mondd ezt is a barátnőjétől tudtuk meg.
Úgy bukott le, hogy itthon hagyta a mobilját és csörgött vagy 10x, megnéztük ki hivogatja és az a barátnője hívta akinél elméletileg ott aludt... Hát nem nála aludt. Azt mondja másik barátnőnél aludt és nem a férfinál, de nem tudom. A történethez még hozzá tartozik, hogy 1,5 éve költöztünk ide (Salzburg), nagyon sok barátja lett rövid idő alatt a lányomnak, felénk viszont zárkózottabb lett, alig mond el valamit és mint látszik ilyeneket is eltitkol.
16 éves a lányom, nem tudom mit tehetnék, sem a lányom sem a barátnője nem mondja el a férfi nevét, a telefonját átnéztük, de teljesen üres mintha új lenne, nem is használná. Lehet van egy másik telefonja de azt nem találtuk. Hidegzuhanyként ért. Mintha nem is a mi lányunk lenne.
10-es!
És ha a pasi mondjuk 19 lenne, akkor is elvinnéd a lányod orvoshoz?
"Mit tennél ha a kamasz lányodról kiderülne hogy 20-25 évnél idősebb?"
Szerintem én pofán vágnám hogy titkolta a saját életkorát!
Bocs de ezen szakadtam XD
Nem tudom én se mit gondoljak mert gyanús hogy a telójában semmi nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!