Mit vegyek barátnőmnek a 14. születésnapjára?
Figyelt kérdés
Amilyen ötleteket tudtok, írjatok! Sürgős!!!2010. aug. 4. 21:33
1/12 anonim válasza:
parfüm, ékszer, körömlakk, smink
2/12 anonim válasza:
dugd meg gumi nélkül és mond hogy 9 hónap múlva jön az ajándék
3/12 A kérdező kommentje:
Milyen jó, hogy mindketten lányok vagyunk.. : )
2010. aug. 4. 21:45
4/12 anonim válasza:
Virág, csoki, smink készlet vagy illatszer. Esetleg valami ami kettőtökről "szól". Pl.: közös kép bekeretezve, remélem érted. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Amik eddig tetszenek az a smink és a könyv. : )
2010. aug. 4. 22:27
7/12 anonim válasza:
ékszer, ruha (csak egy felsőre gondolok), napszemüveg, sál, pénztársa
8/12 anonim válasza:
Nekem augusztus 14-én lesz a bulim 14 éves leszek én is és én pl valami kis plüssnek vagy valami olyannak örülnék ami a barátságunkról szól mert most megyünk majd jövőre gimibe...
még 13/L:)
9/12 anonim válasza:
Esetleg egy rotációs kapát, vagy egy tuning lökhárítót? Vagy, egy angel eye első projectoros lámpát?
Na viccen kívül: ismertesd össze valami aranyos sráccal, vagy tényleg smink, vagy valami polo/ruha.
10/12 anonim válasza:
Hehe nekem is most lesz.11-én.:D
Magamból kiindulva...valami felső,smink,körömlakk,karkötő,nyaklánc,valami ami kettőnkre emlékeztet.De mért nem kérdezed meg tőle,hogy minek örülne a legjobban?:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!